- 18 Mart 2021
- 63
- 12
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malum Türkiye şartları ve gelenekleriNeden diktiriyorsun be guzumm ..
Kızlık zarı, kadınların bekaretini kontrol için değildir.Malum Türkiye şartları ve gelenekleri
Çok haklısınız aslında ama konu sahibinin dediği gibi Türkiye şartlarıKızlık zarı, kadınların bekaretini kontrol için değildir.
Bebekken kakalarından, mikroplardan, pisliklerden korunmaları için oluşan bir mekanizmadır.
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır ve hayvanlarda da bulunur.
Namus beyindedir,bacak arasinda degil..
Diktirsen de ancak kandırmıs olacaksın..Seni sevenle ol..Bacak aranı merak edenle degil.
Teşekkür ederim fikriniz için.Kızlık zarı, kadınların bekaretini kontrol için değildir.
Bebekken kakalarından, mikroplardan, pisliklerden korunmaları için oluşan bir mekanizmadır.
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır ve hayvanlarda da bulunur.
Namus beyindedir,bacak arasinda degil..
Diktirsen de ancak kandırmıs olacaksın..Seni sevenle ol..Bacak aranı merak edenle degil.
Herkesin şahsi fikri maalesef kimseyi ilgilendirmiyor. Konunun bilimsel açıklamasını herkes gibi bende biliyorum. Bu forumda bu konu ile alakalı binlerce yazı var. Ben yalnız olmadığımı biliyorum. Tekrar söylüyorum tavsiye için konuyu açtım başkasının konu hakkında düşüncesi öğrenmek için değil.
aynen mantıklı o konuyu da açabilirim :) :) :)Herkesin sahsi fikriyse hanımefendi örf adet gelenek görenekleri sahsi fikriniz ve hür iradenizle yok olan zarınızı yokettirmeden evvel düsünecektiniz o zaman
Binlerce yazı varsa binlerce doktor ismi de vardir.
Birde bakire rolü nasıl yapilir diye konu acin sonra isterseniz zira zar dikiminden sonra bu da mühim..Örf adetler var aman amannn.
Herkesin sahsi fikriyse hanımefendi örf adet gelenek görenekleri sahsi fikriniz ve hür iradenizle yok olan zarınızı yokettirmeden evvel düsünecektiniz o zaman
Binlerce yazı varsa binlerce doktor ismi de vardir.
Birde bakire rolü nasıl yapilir diye konu acin sonra isterseniz zira zar dikiminden sonra bu da mühim..Örf adetler var aman amannn.
Üstteki ilk yorumumu merak edip okumuş olsaydınız zaten düsüncemi görmüs olurdunuz ve konu sahibinin tepkisini de yaniii demisim ki tatlı kızz "namus iki bacak arasinda degildir"..Niye zor zaman geçiren insanların yarasını deşiyorsunuz siz hiç hata yapmadınız mı olamaz mı pişman olamaz mı insanlar bi hata yapıldı diye düzeltmeye calismasinlar mı illa ya ölsünler yada yuva kurmasınlar mı git söyle demek sadece lafta kolay oluyor en anlayışlı insanida getirseniz kimse kabul etmiyor o yüzden yorum yapmasaniz iyi olur herkes ameliyat olup kurtuluyor siz hayatınıza bakın !
ben konuyla alakalı herhangi tepki vs vermedim. sadece herkesin şahsi fikri dedim konuyu da iki doktor arasında kaldığım için açtım BAŞLIĞINDA DA görüldüğü gibi. Fikrinizi de söylediniz ona da ek olarak tepkisel yaklaşmadım. Kendi fikrim olduğunu beyan edip malum Türkiye şartları dedim, herkesin fikri gibi sizin de fikrinize saygı sonsuz. Ama karar insana bağlıdır ne yapmak istiyorsa onu yapar. Bence de herkes hayatına baksın.Üstteki ilk yorumumu merak edip okumuş olsaydınız zaten düsüncemi görmüs olurdunuz ve konu sahibinin tepkisini de yaniii demisim ki tatlı kızz "namus iki bacak arasinda degildir"..
Minnak kalbimi incittiniz gidem de hayatima bakam zira yirtik zarlar degil beyinlerin yorumlarini okuyorum boyle..
Yeni konuyu bekliyorum herkes hayatinda zati..size iyi dolandırmalar yerse tabi sansli irkek..ben konuyla alakalı herhangi tepki vs vermedim. sadece herkesin şahsi fikri dedim konuyu da iki doktor arasında kaldığım için açtım BAŞLIĞINDA DA görüldüğü gibi. Fikrinizi de söylediniz ona da ek olarak tepkisel yaklaşmadım. Kendi fikrim olduğunu beyan edip malum Türkiye şartları dedim, herkesin fikri gibi sizin de fikrinize saygı sonsuz. Ama karar insana bağlıdır ne yapmak istiyorsa onu yapar. Bence de herkes hayatına baksın
Yeni konuyu bekliyorum herkes hayatinda zati..size iyi dolandırmalar yerse tabi sansli irkek..
Yerse derken ameliyattan sonra erkek zaten anlamazYeni konuyu bekliyorum herkes hayatinda zati..size iyi dolandırmalar yerse tabi sansli irkek..
Ayy nerelerden geldim buraya tesadüfen yorumlarınızı okudum ve takdir ettim.Bende bu konuda sizin gibi düşünüyorum.Evet hatalar olabilir yaşanmışlıklar ama bu kandırmaya girmiyormu yaa.Günahı yokmu bunun vebali nasıl ödenir.Allah bir yerden çıkartmazmı.Rabbim esirgesin ilerde evlat sahibi olmayacaklarmı bilemedim.Banada yanlış geliyor.Zorla yaşanmış olayları katmıyorum isteği dışında olduysa tecavüz falan tabikii bu önemli olabilirde yinede sanki yanlıs bu dikiş nakış işi.Yeni konuyu bekliyorum herkes hayatinda zati..size iyi dolandırmalar yerse tabi sansli irkek..
Hangi şehirde olmayı düşünüyorsunArkadaşlar Merhaba kızlık zarı dikimi yaptıracağım fakat her iki doktorda da hem iyi hem de kötü yorumlar var. Aranızda giden sonuç alan memnun olan ya da olmayan varsa yazar mısınız lütfen? Başka doktorda önerebilirsiniz, ben çok arada kaldım.
İstanbul canım senHangi şehirde olmayı düşünüyorsun
Ben Bursa da öldüm canım istersen özelden doktor önerebilirm çok uzak değil bursa istanbula ama istanbulda ki doktorları hiç bilmiyorumİstanbul canım sen
Acınasısınız. Eğitim şart işteo kanı görmek istiyorum kendimi daha iyi hissedeceğim ona temiz oldugumu ispatlamis olacagım