- 29 Mayıs 2022
- 1
- -4
- 21
- Konu Sahibi birkacsorumvar
Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Kızlık zarı dikimi yaptırıp sonuç alan var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse sinanmadigi günahın masumu değildir, belki tecavüze uğradı ne biliyorsun?Allah akıl versin size diyorum.Adamları böyle kandırıyorsunuz yazık.
Kimse sinanmadigi günahın masumu değildir, belki tecavüze uğradı ne biliyorsun?Girdiginiz iliskinin neden arkasinda durmuyorsunuz da boyle ucuz numaralara girisiyorsunuz, pes dogrusu
Söylemediği için bilmiyoruz da tabiki herşeyin bir oluru vardır Allah kimseye kötü yazı yazmasın ama bunu da bilmeye hakkı olmaz mı karşısındakinin? Yine de büyük konuşmamak gerek tabi..Kimse sinanmadigi günahın masumu değildir, belki tecavüze uğradı ne biliyorsun?
Amin, güzel mantıklı konuşmuşsun ama o işler öyle olmuyor. Zehiri yuttuktan sonra hasta kusarsa tehlikeli ve acı verici olur çünkü çıkarken tekrar yakar.. Bunun gibi.Söylemediği için bilmiyoruz da tabiki herşeyin bir oluru vardır Allah kimseye kötü yazı yazmasın ama bunu da bilmeye hakkı olmaz mı karşısındakinin? Yine de büyük konuşmamak gerek tabi..
O işleri siz bayağı iyi biliyorsunuz belli ki ne diyelim anlatın da dinleyelim bari nasıl oluyormuş o işlerAmin, güzel mantıklı konuşmuşsun ama o işler öyle olmuyor. Zehiri yuttuktan sonra hasta kusarsa tehlikeli ve acı verici olur çünkü çıkarken tekrar yakar.. Bunun gibi.
17 yaşımda erkek arkadaşım tarafından tecavüze uğradığım için iyi biliyorumO işleri siz bayağı iyi biliyorsunuz belli ki ne diyelim anlatın da dinleyelim bari nasıl oluyormuş o işler
Pardon da bunlar ne kadar çirkin yaklaşımlar kimin ne yaşadığını veya bilip bilmediğini söylemek, yargılamak size mi kalmış. Yarın ne olacağını nerden biliyorsunuz da bu şekilde konuşuyorsunuz.O işleri siz bayağı iyi biliyorsunuz belli ki ne diyelim anlatın da dinleyelim bari nasıl oluyormuş o işler
Ben kimseyi yargılamadım hanımefendi doğrudur ne yaşadığını bilemeyiz dedim siz uzattınız da uzattınız demek ki doktor olduğunuzu söylemeye çalışmak içinmiş bunca çaba ama pek de umrumda değil mesleğiniz açıkçası.Kim ne yaşadıysa kendine beni ilgilendirmiyor Allah herkese size de hidayet versinPardon da bu nasıl yargılayıcı bir yaklaşım Alla
Pardon da bunlar ne kadar çirkin yaklaşımlar kimin ne yaşadığını veya bilip bilmediğini söylemek, yargılamak size mi kalmış. Yarın ne olacağını nerden biliyorsunuz da bu şekilde konuşuyorsunuz.
Toplulumuzda ve hala günümüzde erkek her şeyi yapmayı kendine hakmış gibi görünürken kadını yargılamak kimin haddine. Erkekler 50 farklı kişiyle yatıp kalkarken onlar evlendikleri kişileri kandırırken kadın da istemiş yaşamışsa ve toplumun sırf, tıbbi açıdan aslında zar olarak bile kabul edilmeyen bir yapıda kanama olmadığı için ( kızlık zarı bozulmamış olsa da doğru bir ilişki yaşanmışsa kanama olmaz) kadına şiddetten, suçlamaya, ölüme kadar giden olayları yaşatırken ne yazık ki utanmadan düşünmeden hala bu şekilde konuşuyorsunuz.
Ha siz şimdi çok biliyorsunuz çok yaşamışsınız dersiniz belki onun için de şunu söyleyim. Ben bakireyim ama doktorum, siz de at gözlüğünüzü kafanızdan çıkarıp biraz da olsa araştırmayı denerseniz kızlık zarı yani hymenle ilgili ve kapalı kızla el değmemiş kızla evlenmek isterim diyen erkeklerin o zamana kadar neler yaptıklarıyla ilgili bilgiler bulabilirsiniz.
Bunu yapmanız yargılamanızdan ve bu şekilde konuşmanızdan daha kolay emin olun.
Bizim komşumuz tecavüze uğradı ama hiç saklamadı çünkü bile isteye olmadığı için ama sonra onu çoook kişi istedi.Kimse sinanmadigi günahın masumu değildir, belki tecavüze uğradı ne biliyorsun?
Amin öncelikle de size versin inşAllah.Ben kimseyi yargılamadım hanımefendi doğrudur ne yaşadığını bilemeyiz dedim siz uzattınız da uzattınız demek ki doktor olduğunuzu söylemeye çalışmak içinmiş bunca çaba ama pek de umrumda değil mesleğiniz açıkçası.Kim ne yaşadıysa kendine beni ilgilendirmiyor Allah herkese size de hidayet versin
Keşke hangi hastanede doktorluk(!) yaptığınızı söyleseniz de tabi o da doğruysa oralara uğramasak Allah korusun siz tedaviyi de yanlış yapıyorsunuzdurAmin öncelikle de size versin inşAllah.
Evet aynen doktor olduğunu söylemek için 639574634 karakter mesaj yazmış kız.. Yahu ne alaka alaka yaa çok enteresansın gerçekten, at gözlüğünü çıkarıp objektif bakmayacaksan bu forumda zorlanırsın. Herşey insanlar için kimin başına ne geleceğini bilemezsin, bunu unutmaBen kimseyi yargılamadım hanımefendi doğrudur ne yaşadığını bilemeyiz dedim siz uzattınız da uzattınız demek ki doktor olduğunuzu söylemeye çalışmak içinmiş bunca çaba ama pek de umrumda değil mesleğiniz açıkçası.Kim ne yaşadıysa kendine beni ilgilendirmiyor Allah herkese size de hidayet versin
İyi güzel ne diyim coğrafya kaderdir, sevindim onun adınaBizim komşumuz tecavüze uğradı ama hiç saklamadı çünkü bile isteye olmadığı için ama sonra onu çoook kişi istedi.
Seviyenizi gayet açık bir şekilde belli ediyorsunuz. Allahtan, size hidayetin yanında akıl, fikir ve mantık da vermesini diliyorum. Zira oldukça eksik...Keşke hangi hastanede doktorluk(!) yaptığınızı söyleseniz de tabi o da doğruysa oralara uğramasak Allah korusun siz tedaviyi de yanlış yapıyorsunuzdur