- 23 Aralık 2022
- 37
- -9
- 21
- Konu Sahibi Berivanalkn
Başka doktordan kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım tutmadı , Turgay Karakayayi düşünüyorum bu doktura giden olumlu sonuç alan varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden askıya alınsın ki ameliyatlarAcil ameliyatlar dışında bütün operasyonlar askıya alınmamış mıydı?
Acaba neden? OHAL ilân edildi ve yas var. Kızlık zarınız biraz beklesin.Neden askıya alınsın ki ameliyatlar
O hal ilan edilen bölgeler belli. Onun dışında kizlik zari ile alakalı olarak demedim. acil ameliyatlar dışındaki tüm operasyonlar iptal edilmedi yazısına yazdim. Neden iptal edilsin yaniAcaba neden? OHAL ilân edildi ve yas var. Kızlık zarınız biraz beklesin.
Allah sana akıl fikir versinBaşka doktordan kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım tutmadı , Turgay Karakayayi düşünüyorum bu doktura giden olumlu sonuç alan varmı acaba
Zaten şimdilik değil 5 6 ay sonra , para topluyorumAcaba neden? OHAL ilân edildi ve yas var. Kızlık zarınız biraz beklesin.
Konu eski ama yorumunuza aşık oldum, alkış tebrik bütün feminist duygularımla selamlıyorum siziElden ele dolaşıp ufacık bir zara takan adamları seçmeyin.
O adam senin için şeyini diktirir mi hayır?