D denizhan2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 4 -3 1 27 31 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #1 Kızlık zarı dikimi olup tutmayan var mı ? Tekrar yaptınız mı ya da nasıl oldu tecrübesi olan var mı?
D denizhan2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 4 -3 1 27 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #2 .
N nnkhhkkbhgmkh Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 14 1 1 20 17 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #3 denizhan2 .!.: Kızlık zarı dikimi olup tutmayan var mı ? Tekrar yaptınız mı ya da nasıl oldu tecrübesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yaptırdım tutmadı Sevil bayramzade tarafından güvenmeyin sakın ona
denizhan2 .!.: Kızlık zarı dikimi olup tutmayan var mı ? Tekrar yaptınız mı ya da nasıl oldu tecrübesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yaptırdım tutmadı Sevil bayramzade tarafından güvenmeyin sakın ona
B bogaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 3 1 1 34 24 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #4 denizhan2 .!.: Kızlık zarı dikimi olup tutmayan var mı ? Tekrar yaptınız mı ya da nasıl oldu tecrübesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptın yaptırdınmı
denizhan2 .!.: Kızlık zarı dikimi olup tutmayan var mı ? Tekrar yaptınız mı ya da nasıl oldu tecrübesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptın yaptırdınmı
D denizhan2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 4 -3 1 27 24 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #5 bogaz .!.: Ne yaptın yaptırdınmı Genişletmek için tıkla... Evet ama 4. gün dikisler kendiliginden acildi hic begenmedim ya. Bence bu isi kadin dogumcular para icin yapiyor ama jinekologlar tercih edilmeli ve bu konuda tercrübesi olan doktor. Sizde mi yaptiniz
bogaz .!.: Ne yaptın yaptırdınmı Genişletmek için tıkla... Evet ama 4. gün dikisler kendiliginden acildi hic begenmedim ya. Bence bu isi kadin dogumcular para icin yapiyor ama jinekologlar tercih edilmeli ve bu konuda tercrübesi olan doktor. Sizde mi yaptiniz
D denizhan2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 4 -3 1 27 24 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #6 nnkhhkkbhgmkh .!.: Yaptırdım tutmadı Sevil bayramzade tarafından güvenmeyin sakın ona Genişletmek için tıkla... Napcan tekrar yapcak misin? Hangi sehir de yaptin?
nnkhhkkbhgmkh .!.: Yaptırdım tutmadı Sevil bayramzade tarafından güvenmeyin sakın ona Genişletmek için tıkla... Napcan tekrar yapcak misin? Hangi sehir de yaptin?
N nnkhhkkbhgmkh Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 14 1 1 20 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi denizhan2 #7 Muş ta yaptırdım evet tekrardan yaptıracağım