Kızlık zarı bozulmus mudur ?

Lykiat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
26
3
1
31
Kızlar merhaba aklıma takılan bi soru var ben adetliyken masturbasyon yaptim adetimin 4. Günüydü koyu kan geliyordu mastürbasyon yaptim 10dk sonra felan normal kan gelmişti dahada fazla geldi ped den içeriye parmak g

Kızlar merhaba aklıma takılan bi soru var ben adetliyken masturbasyon yaptim adetimin 4. Günüydü koyu kan geliyordu mastürbasyon yaptim 10dk sonra felan normal kan gelmişti dahada fazla geldi ped den içeriye parmak girmez degil mi vajinama bastirmamistim ama birden oyle kan gelince bozuldu mu acaba diye düşünmeden edemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?

birden öyle kan gelmesi çok normal değilmi adetsin zaten, ped yırtılmadısa parmak girmemiştir heralde

Sen bi psikoloğa git istersen fake hesap mı diye önceki mesajlarına baktım hepsi kızlık zarı ile ilgili. Ya takıntılısın ya da erkeksin bilemedim.

Evet biraz takintiliyim farkli konulardan dolayı sürekli aklıma tanıyorum erkek felan degilim

Olmamistir bozulmamistir okadar kolay bozulan bişi mi ya.
Ped üstünde bozulsun...

Adetliyken mi off midem kalktı bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…