Kızlık zarı aldırma operasyonu

Nenoist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
7
2
1
34
Bu operasyonu geçiren arkadaşlar operasyondan sonraki süreçteki deneyimlerini paylaşabilir misiniz?

Bu operasyonu geçiren arkadaşlar operasyondan sonraki süreçteki deneyimlerini paylaşabilir misiniz?
Ben önce vajinusmus tedavisi aldım ve sonrasında ilişkiye girebildim fakat acıdan ilşkiyi devam ettiremiyordum
Sonrasında doktorumla Kızlık zarını alınmasına karar verdik
1 hafta önce 15 dakikalık bi operasyonla alındı
5 haftalık iyileşme sürecinden sonra ,vajinusmus tekrarlamaması için bi günlük bi seans daha alacağım
İnşallah sonrasında herşey düzelmiş olur
operasyonu olup sonrasındaki durumunu paylaşan olursa sevinirim

Bende bugün doktora gittim ve kızlık zarımın çok dar olduğunu öğrendim ilişkiye giremem normalmiş. Ve ameliyat dedi yaptırmalı mıyım sizce ?

Merhabalar sizinle benzer durumlardayiz. Ben eşimle ilişkiye giremedim gerçi ama önce vajinismus olduğumu düşündüğüm için(kadın doğum uzmanı doktor söyledi) terapi aldik. Fakat yine ilişkiye giremedik kendimi kasmama rağmen olmadı. Tekrar kadın doğuma gittim ve kızlık zarımın kalin olduğunu vajinismus olmadığımı söyledi kızlık zarımı aldırdım. 25, gün oldu doktor ilişkiye girin dedi beş gün önce ama canım çok yandı. İyileşme süresi mi geçmedi emin değilim yoksa vajinismus mu. Siz bu ameliyattan sonra yapabildiniz mi. 6 aylık evliyim 4 kadın doğuma bir psikiyatriste gittim. Bu doktorlardan bir tanesi zarin normal olduğunu söyledi ve diğerlerine güvenmek zorunda kaldım ama hala ilişkiye giremeyince psikolojim iyiden bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…