- 18 Ekim 2023
- 83
- 24
- 8
- 27
- Konu Sahibi vanilyakokulu
-
Kızlık zarı kalın yada kapalı olduğu zaman operasyonla çıkarılması gerekiyor doğal yolla olmuyor olsa bile aşırı kanama yırtılma ve acı oluyorzar alma ne ya
bu süreci acı çekmeden atlatırsın inş mutlaka yapan çıkacaktırKızlık zarı kalın yada kapalı olduğu zaman operasyonla çıkarılması gerekiyor doğal yolla olmuyor olsa bile aşırı kanama yırtılma ve acı oluyor
Attida o baska bi konusunu anlattı bu konuda sordum cevaplamadiBenim yukarıda etiketlediğim arkadaşa özel mesaj at istersen. Burayı görmedi sanırım
Sormaa doktor da oyle dedi gunde 20 kişi diktirmeye geliyor dedi aldıran çok nadirmiş, bu arada şuan reglm daha ilişki olmadı sadece zar alındı ama çok ağrım var ve her ay acillik oluyorum gerçekten gecen birşey yokKız zarını niye aldırdın. Burada bin tane kızlık zarı dikimi konu başlığı var. O altın değerinde millet bulamıyor. Sen de git aldır, olur mu öyle şey. Şaka bir yana ilk kez duydum. Ne zor şey o öyle. Evlisin ve zar kalın. Birliktelik olmuyor. Ben vajinusmus değildim ama benim de ilki aylarca olamamıştır.Resmen en küçük parmağın ucu bile girmiyordu. Korkunç bir şey. Acısı da cabası. Olsa da emin ol yıllarca genislemeyecek. Her ilişkide yıllarca ilk gibi zor girerdi. Bu erkek için çok iyi bir şey olsa da kadın için çok zor. Ancak iyi bir tarafı genişleme sorunu olmuyor. Bir de benim regl kan oradan rahat çıkamadığı için çok zor olurdu. Yatak döşek yatardım. Her seferinde hastanelik olurdum. O iş olduktan sonra geçti. Sizin de regl öyleyse o da düzelecek. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?