- 13 Aralık 2021
- 15
- -75
- 1
- Konu Sahibi hayatguezel
-
Aynen sonuçta ikisinide taşicam. Bende öyle düşünüyorum o yüzden böyle bir karar verdim.Onun soyadını da alacakmışsınız. Daha ne olsun? Kimse için kendinizden taviz vermeyin!
Nasil kullanmak istiyorsaniz oyle kullanin. Ne nisanliniz ne de bizim herhangi bir sey soylemeye hakkimiz yok. O kadar yoruma kapali bir konu yani (evliyken 2 soyadi kullaniyordum, tavsiye ederimMerhaba kızlar, şöyle bi konum var.
Yakında Nikahım var hayırlısıyla inşallah ikinci evliliğim olucak.
Şöyle ki, bu sefer kızlık soyadımıda eşimin soyadıyla birlikte kullanmak istiyorum.
Nedenide bilmiyorum boşanmış psikolojisi belkide kendimi korumak amaçlı mı veya birkere o kaosu yaşadığım için, heryerde isim değiştir pasaport kimlik yepyeni bir insan gibi oluyorsun. Bunu tekrar Buseferde yaşamak istemiyorum.
Nişanlımın pek hoşuna gitmiyor tabiki, ama ilka yapmak istiyorsam yap diyorda bu benim kararım saygı duymak zorunda olduğunu söyledim. Pek onun hoşuna gitmemesi benimde içime sinmiyor ama bu kararım bana rahat veriyor, ona pek vermesede.
Sizce soyisim konusunu abartıyormuyum, yoksa benim gibi düşünen var mıdır.
Düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden tşk ederim.
istediğiniz gibi kullanın sizin isminiz o olucak sonuçta. ben nişanlınızın tavrını gereksiz buldum, umarım doğru bir evlilik olur sizin için bu adamlaMerhaba kızlar, şöyle bi konum var.
Şöyle ki, bu sefer kızlık soyadımıda eşimin soyadıyla birlikte kullanmak istiyorum.
Nedenide bilmiyorum boşanmış psikolojisi belkide kendimi korumak amaçlı mı veya birkere o kaosu yaşadığım için, heryerde isim değiştir pasaport kimlik yepyeni bir insan gibi oluyorsun. Bunu tekrar Buseferde yaşamak istemiyorum.
Nişanlımın pek hoşuna gitmiyor tabiki, ama ilka yapmak istiyorsam yap diyorda bu benim kararım saygı duymak zorunda olduğunu söyledim. Pek onun hoşuna gitmemesi benimde içime sinmiyor ama bu kararım bana rahat veriyor, ona pek vermesede.
Kabul etti tabiki bence cogu erkek bu konuda biraz tavir yapar.istediğiniz gibi kullanın sizin isminiz o olucak sonuçta. ben nişanlınızın tavrını gereksiz buldum, umarım doğru bir evlilik olur sizin için bu adamla
Kabul etti tabiki bence cogu erkek bu konuda biraz tavir yaparyistediğiniz gibi kullanın sizin isminiz o olucak sonuçta. ben nişanlınızın tavrını gereksiz buldum, umarım doğru bir evlilik olur sizin için bu adamla
Birlikte kullanacağınızda yine heryerden değiştirmeniz gerekiyor. Atıyorum sizinki sadece Demir ise, eşinizle birlikte Demir Öz olacak sonuçta.
ben yeniden evlenecek olsam kendi soyadımla kalırım. Böyle bir hakkımız da var. Aile bütünlüğü felan diyorlar da bir soyisimle mi bütün olacağız sanki. Önemli olan içten bağlılık. Aynen öyl
Aynen öyle haklisinizBirlikte kullanacağınızda yine heryerden değiştirmeniz gerekiyor. Atıyorum sizinki sadece Demir ise, eşinizle birlikte Demir Öz olacak sonuçta.
ben yeniden evlenecek olsam kendi soyadımla kalırım. Böyle bir hakkımız da var. Aile bütünlüğü felan diyorlar da bir soyisimle mi bütün olacağız sanki. Önemli olan içten bağlılık.
Bu tamamen sizin kararınız, evleniyorsunuz diye kendinize ait soyaddan vazgeçmeniz gerekmiyor. Ben özellikle sadece kadının soyadının değişmesini çok sinir bozucu buluyorum, sanki kadın başka bir aileye ihraç ediliyor gibi. Oysa birlikte yeni bi aile kuruluyor. Biz o nedenle eşimle bu şekilde konusmustuk ve yasadıgımız ülkede mümkün oldugu için ikimiz de birbirimizin soyadını aldık, yani iki soyadlı bi ailemiz oldu örneğin Yılmaz-Çetin gibi ikimiz de bu şekilde kullanıyoruz çocuklarımıza da böyle vereceğizMerhaba kızlar, şöyle bi konum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?