- Konu Sahibi hulyaturgay
-
Merhaba arkadaslar...ben kizlik muayenesine gittim bir sorun cikmadi ama psikolojim cok bozuldu((( acaba muayene sirasinda bir zarar mi geldi diye dusunuyorum surekli (( bir fikriniz var mi?
Merhaba arkadaslar...ben kizlik muayenesine gittim bir sorun cikmadi ama psikolojim cok bozuldu((( acaba muayene sirasinda bir zarar mi geldi diye dusunuyorum surekli (( bir fikriniz var mi?
Cok sagolun ya zaten kan falan gelir bisey olsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bişeyden dolayı zarar gördüğün için mi gtmiştin doktora? Ben de gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum Ya zarar görmüş derse naparımbi de hangi doktora gittin zahmet olmazsa yazar mısın
zarar görsede bişi olmaz yapısı uygunsa yine ilk gece kanama yapar
zaten doğal hali zarar görmüş gibi tam kapalı halde değil üzerinde delikler açıklık olan deri parçası (tam kapatıyo olsa adet olamazdık )
bu delikler kimizde epeyde bir büyük , kısmen esnekliği var birazda geride kolay zarar görmez yani
Geçmiş olsun Allah banada boyle haberler almayı hayırlısı ile nasip eylesin.. Psikolojinin geçte bozulmadığına sevinmelisin hemde cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?