• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlik muayenesi

hulyaturgay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
26
0
1
Bursa
Merhaba arkadaslar...ben kizlik muayenesine gittim bir sorun cikmadi ama psikolojim cok bozuldu :(((( acaba muayene sirasinda bir zarar mi geldi diye dusunuyorum surekli:((( bir fikriniz var mi?

Merhaba arkadaslar...ben kizlik muayenesine gittim bir sorun cikmadi ama psikolojim cok bozuldu :(((( acaba muayene sirasinda bir zarar mi geldi diye dusunuyorum surekli:((( bir fikriniz var mi?

Bence hiç takma canım benimki ilk ilişkide bile zor zarar gördü.:1:

arkadasım kızlık ole korkuldugu gıbı sandıgınız kadar kolay bozulan bır sey deıl..merk etme ayrıca bır uzman dr bu ısın egıtımını almıs bırısı ımkanı warmı bole bırseyde hata yapsın olurmu hıc sen rahat ol takma..penısle temas etmeden cok zor

Bişeyden dolayı zarar gördüğün için mi gtmiştin doktora? Ben de gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum Ya zarar görmüş derse naparım :( bi de hangi doktora gittin zahmet olmazsa yazar mısın

Bişeyden dolayı zarar gördüğün için mi gtmiştin doktora? Ben de gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum Ya zarar görmüş derse naparım :( bi de hangi doktora gittin zahmet olmazsa yazar mısın

zarar görsede bişi olmaz yapısı uygunsa yine ilk gece kanama yapar
zaten doğal hali zarar görmüş gibi tam kapalı halde değil üzerinde delikler açıklık olan deri parçası (tam kapatıyo olsa adet olamazdık )
bu delikler kimizde epeyde bir büyük , kısmen esnekliği var birazda geride kolay zarar görmez yani

zarar görsede bişi olmaz yapısı uygunsa yine ilk gece kanama yapar
zaten doğal hali zarar görmüş gibi tam kapalı halde değil üzerinde delikler açıklık olan deri parçası (tam kapatıyo olsa adet olamazdık )
bu delikler kimizde epeyde bir büyük , kısmen esnekliği var birazda geride kolay zarar görmez yani

Forumlarda okudum biraz Çocukken bi kaza geçirdim Doktora da cesaret edip gidemiyorum Forumlarda okuduğum kadarıyla zarar görünce kanama olmayabiliyormuş Çentik oluşuna ordan genişleme yapıyormuş ve dolayısıyla olmuyor kanama Aman ne biçim Bişey ben de anlamadım

Kabizliktan dolayi kanama oldu canim:( aslinda doktorda normal bi muayene oluyo disardan gozluyo zari ama psikolojisi agir:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben sert zemin üzerine düştüm ve kanama oldu meğer adet olmuşum... ardından adet bitti doktora gitttim doktor ve yanında bir hemşireyle muayene etti
hala bakiresin düşme çarpmayla bakmayla kızlık bozulmaz dedi...

evde bende inceledim... küçük bir ayna koydum açtım baktım küçük yuvarlak bir halka şeklinde bir doku vardı işte o doku kızlık zarı çünkü doktorda yuvarlak anüler tip kızlık zarın var demişti. 0 şeklinde düşün ilişkide o 0 harfinin etrafı yanlara doğru gerilince hafif kanama oluyormuş doktor öyle dedi şekerim üzülme... birşeycik olmamıştır. :)

Geçmiş olsun Allah banada boyle haberler almayı hayırlısı ile nasip eylesin.. Psikolojinin geçte bozulmadığına sevinmelisin hemde cok..

Senin sorunun ne canim Allah sabir versin cok zor ya gercekten :((((( bana fotografini gosterdi doktor 2 kere gittim acaba bisey oldu mu diye hala dusunuyorum:(((( insan cok yipraniyor...

Back