Kızlık muayenesi

eylull06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
26
5
36
32
Kızlar merhaba. 25 yaşındayım çok sevdiğimi evleneceğimizi düşünerek şeytana uydum ve erkek arkadaşımla beraber oldum. İlkimdi. İlk yapışımızda kanama olmadı. Bende şaşırdım, çok üzüldüm. Ha bi sonrakinde olcak ha bi ay sonra kanar dedikçe kan olmadı ara sıra süründü gibi olanlar hariç. 6 aydır beraberiz önceleri bana inandığını söyledi. Sonra her kavgamızda kanamadı zaten, kız değilsin gibi şeyler söylemeye başladı. İlk beraberliğimizin üzerinden 6 ay geçmiş. Şimdi beni doktora gidip muayene ettirmek istediğini söyledi. Hatta doktordan randevu aldı.Biriyle beraber olduğumu mu düşünüyorsun dedikçe de çekincen ne demeye başladı. Bu adamla artık olmaz. Çocuğum olsa da olmaz evlensem de olmaz. Ama gitmezsem de sanki korkun var da ondan bitirmişim gibi olacak. Sizce doktora gidip mi ayrılmalıyım ? Ama bana şunları da söyledi:

Kıme rezil olcaz Doktor alışkındır bu olay gerçeğe çıksın burdan taşınırım. Ama derseki yırtık zar kanamadı die neden şaşırıyosunuz Bak eğer bayılmazsan cümle alem beni s......

Eve gidince sorcaklar ya kızım kaza mı geçirdin diye(beni dövecekmiş )
Eve girdiğin an raporun fotosunu atacam evdekılere
Öle kolay degıl bunca cefa bunca sinir stres’’

Bu adamı öldüresim geliyor ama aldık başa belayı. Ben sağlıklı düşünemiyorum. Bana akıl verin

Son düzenleme:
şimdi anlamadığım bu koyu yazı ile yazdığın cümleler sevgilinize mi ait yani neden foto atıyor evdekilere

Adamin ruh hastasi tavirlari var insallah başınıza bela olmaz biran once kurtulmaya bakin..

bak Canım adamı engelliyorsun bir daha konuşma karşına çıkarsa şikayet edeceğini söyle .muayene falan da olma. Ve pisliği hayatından hemen çıkar

Ayrılmaya bahane arıyor herhalde. Bunu sorun edecek insan en başta ederdi. Altı ay hiçbirsey yokmuş gibi takıl sonra sorun çıkar. Saçmalığa bak. Bırak gitsin çıkar bir an önce hayatından.

Evet kendisi bana yazdı. Aileme söyleyecekmiş kızınız böyle diye
Be dicek ailenize ben beraber oldum ama kanamadımı dicek .böyle bişeyi göze alamaz .korkma söyle aileme de .eğer korkarsan daha çok üstüne gelir

İyi de zaten herifle bin kere birlikte oldun artık zar mi kalır manyak mi ne?

Ayrıca kanama olsun olmasın ilk ilişki kendini belli eder yani öyle kolayca olmaz.

Bas tekmeyi yol ver bu olmamış

Kızlar sizi çok seviyorum. Eğer salı günü götürmeye kalkarsa dediğiniz gibi yapıcam belki beni deniyordur diye sakin kalmaya çalışıyorum. Ama bu adamla ömür geçmez beraber olmak pişmanlıkmış çok geç anladım

bende de hiç kanama olmadı eşim hiç sorun etmedi ben seni biliyorum dedi sonra ben kendim gittim doktora muayene etti kızlık zarım esnekmiş

Aynen canım bendede öyle oldu kanama olmadı eşim hiç şüpe etmedi o gerizekalı evlenmeden sahip oluyoda sana neyin davasını güdüyo

Adamdaki şu konuşma tarzına bak, bu tarz adamlardan uzak durmayı öğrenemedik.
Senden zaten ayrılacak yoksa bu kadar düşürmezdi uslubu lütfen artık yüz yüze görüşme, her yerden engelle. Üç beş ay sonra çok pişmanım diye yalvarıp geri dönerse bil ki anası daha ona evlenmelik kuz bulamamıştır yada cinsellik için elinde olandan ayrıldım diye pişman olmuştur, bu tarz adamlar hep aynı hayat tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…