Kızlar merhaba. 25 yaşındayım çok sevdiğimi evleneceğimizi düşünerek şeytana uydum ve erkek arkadaşımla beraber oldum. İlkimdi. İlk yapışımızda kanama olmadı. Bende şaşırdım, çok üzüldüm. Ha bi sonrakinde olcak ha bi ay sonra kanar dedikçe kan olmadı ara sıra süründü gibi olanlar hariç. 6 aydır beraberiz önceleri bana inandığını söyledi. Sonra her kavgamızda kanamadı zaten, kız değilsin gibi şeyler söylemeye başladı. İlk beraberliğimizin üzerinden 6 ay geçmiş. Şimdi beni doktora gidip muayene ettirmek istediğini söyledi. Hatta doktordan randevu aldı.Biriyle beraber olduğumu mu düşünüyorsun dedikçe de çekincen ne demeye başladı. Bu adamla artık olmaz. Çocuğum olsa da olmaz evlensem de olmaz. Ama gitmezsem de sanki korkun var da ondan bitirmişim gibi olacak. Sizce doktora gidip mi ayrılmalıyım ? Ama bana şunları da söyledi:
‘Kıme rezil olcaz Doktor alışkındır bu olay gerçeğe çıksın burdan taşınırım. Ama derseki yırtık zar kanamadı die neden şaşırıyosunuz Bak eğer bayılmazsan cümle alem beni s......
Eve gidince sorcaklar ya kızım kaza mı geçirdin diye(beni dövecekmiş )
Eve girdiğin an raporun fotosunu atacam evdekılere
Öle kolay degıl bunca cefa bunca sinir stres’’
Bu adamı öldüresim geliyor ama aldık başa belayı. Ben sağlıklı düşünemiyorum. Bana akıl verin
‘Kıme rezil olcaz Doktor alışkındır bu olay gerçeğe çıksın burdan taşınırım. Ama derseki yırtık zar kanamadı die neden şaşırıyosunuz Bak eğer bayılmazsan cümle alem beni s......
Eve gidince sorcaklar ya kızım kaza mı geçirdin diye(beni dövecekmiş )
Eve girdiğin an raporun fotosunu atacam evdekılere
Öle kolay degıl bunca cefa bunca sinir stres’’
Bu adamı öldüresim geliyor ama aldık başa belayı. Ben sağlıklı düşünemiyorum. Bana akıl verin
Son düzenleme: