- 27 Nisan 2016
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi ciceklerinkani
-
Ufacık bi surtunmeyle nasil bozulabiliyor ki ya biz eşimle 6 7guj denedik zar zor olduBenimde öyle bozulmuştu daha sonraki gerçek ilişkimde kan gelmeyince anladım.
Herkesinki aynı değil demekki. Bende olmaz sanıyordum ama demekki ömdeymiş imceymiş belki.Ufacık bi surtunmeyle nasil bozulabiliyor ki ya biz eşimle 6 7guj denedik zar zor oldubazen sari bi leke geliyormuş lan yerine
Ah biz kadınlar reglimiz acılı iliskimiz acılı hayatımız acı husrann nolcakkk bu derdimiz :)Herkesinki aynı değil demekki. Bende olmaz sanıyordum ama demekki ömdeymiş imceymiş belki.
Merhaba son durumunuz nedir böyle bir olay başıma gelmiştideMerhaba arkadaşlar sizinle özel bir konuyu paylaşmak ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyordum fakat biraz ileriye gitti ve kanamam oldu fakat penisi tam anlamıyla vajinama girmedi ama kanamam oldu ve kızlığım bozuldu büyük ihtimal ama erkek arkadaşım bunun imkansız olduğunu korkmamam gerektiğini zedelenme olduğunu söylüyor ama gördüğüm kan küçümsenecek kadar değildi ve 2 gün geçmesine rağmen az az devam ediyor. Zedelenme mi yoksa bozulma mı düşüncelerinizi almak istiyorum? Kanamanın hala devam etmesi normal mi? Ve ciddi anlamda bir ilişki olmadığı için ikinci sefer kan gelir mi yıllarca ilişkiye girmeyi düşünmüyorum çünkü :) (lütfen ters yorum yapmayın çünkü pişman değilim ve muayene olmayı düşünüyorum ama önce çevremdekilerin ve sizlerin görüşlerini öğrenmek istiyorum)
üzdünüz beni şu anTam girmesine gerek yok kan geldiyse ve bi kısmı girdiyse kesin yırtıldı. O kadar ilerlemişsin kızlığın ne önemi var bakire değilsin artık. Kandırmayın kimseyi bakireyim diye evlenmeyin.
üzdünüz beni şu an( iki damla kan gelsedemi bozulmuş oluyoor
genellikle gelebilir deniliyor ama bilinmez tabiki dimi. Bakalım jınekoloğa muayne olacagımHayir bir kere gelmiyor kan bazi insanlarda ikinci ucuncu denemede de kanama oluyor .bu kadar kesin konusmamak lazim. Kizlik zari yapinla alakali bu.
Muayene ol ama kan geldiyse bozulmuştur. Zaten kızlık zarı bakireliği simgeleyen bir şey değil kadınların bazısında hiç yok bile doğuştan.genellikle gelebilir deniliyor ama bilinmez tabiki dimi. Bakalım jınekoloğa muayne olacagım
off off inşallah öyle olmamıştır ya. bilmiyorum belkide böyle yetiştiğimiz için bu kadar anlam yüklüyoruzMuayene ol ama kan geldiyse bozulmuştur. Zaten kızlık zarı bakireliği simgeleyen bir şey değil kadınların bazısında hiç yok bile doğuştan.
Nereye muayene olmuştunuz ozel hastane mı yoksa ozel muayehane mımerhaba buna benzer birşey başıma geldi ağlayarak doktora gittim ve hala kafamı karıştırmakta gayet doktora gittim muayene olurken bile canım acıdı zedelenme olmuş saat 6 yönünde çentik var dedi daha sonra hiç ilişki yaşamadım zedelenmelerde daha sonra kanama olur birde zar yapısı kişiden kişiye değişiyormuş en mantıklısı muayene olman bence. ben bunşarıı duyduğum halde hala çok korkuyorum acaba başka doktora da gştsemmi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?