kızlık hakkında

ciceklerinkani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2
0
1
27
Merhaba arkadaşlar sizinle özel bir konuyu paylaşmak ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyordum fakat biraz ileriye gitti ve kanamam oldu fakat penisi tam anlamıyla vajinama girmedi ama kanamam oldu ve kızlığım bozuldu büyük ihtimal ama erkek arkadaşım bunun imkansız olduğunu korkmamam gerektiğini zedelenme olduğunu söylüyor ama gördüğüm kan küçümsenecek kadar değildi ve 2 gün geçmesine rağmen az az devam ediyor. Zedelenme mi yoksa bozulma mı düşüncelerinizi almak istiyorum? Kanamanın hala devam etmesi normal mi? Ve ciddi anlamda bir ilişki olmadığı için ikinci sefer kan gelir mi yıllarca ilişkiye girmeyi düşünmüyorum çünkü :) (lütfen ters yorum yapmayın çünkü pişman değilim ve muayene olmayı düşünüyorum ama önce çevremdekilerin ve sizlerin görüşlerini öğrenmek istiyorum)

Son düzenleme:
Zedelenme değil bende öyle sanmıştım ve benim kanamam 3 gun sürdü.
Bekaretinizi kaybettiniz.

Merhaba bende aynı durumdan müzdaribim ama bende hiç bir şekilde kanama olmadı girişte olmadı sadece sürtünme ama hymenin olduğu yerde baktığımda 3 tane çentik var gibi gözüküyo ama ilişkiye girmiş gibi açıklık yok 1 cm çapında delik sizce durum nedir

merhaba buna benzer birşey başıma geldi ağlayarak doktora gittim ve hala kafamı karıştırmakta gayet doktora gittim muayene olurken bile canım acıdı zedelenme olmuş saat 6 yönünde çentik var dedi daha sonra hiç ilişki yaşamadım zedelenmelerde daha sonra kanama olur birde zar yapısı kişiden kişiye değişiyormuş en mantıklısı muayene olman bence. ben bunşarıı duyduğum halde hala çok korkuyorum acaba başka doktora da gştsemmi diye düşünüyorum.

Canm belki zarin kalindir girmese bile vajina girisi arakasndaysa zarin kanaman çok olur ve hemen bozulmaz benm öyleydi vajina girisine değdiği an kanıyordu kanama ilk cay bardagi kadar oluyordu gun içinde az az oldu boyle sürdü iliski yaşamadım gunlerce denemeler oldu ama ilk gun girmedi hic sadece ucu vajinaya değdi oluk oluk kan geldi ben regli falan oldum sandim heycandan megersem öyle değilmiş giriş cok darmis ve zar çok kalınmış

Merhaba son durumunuz nedir böyle bir olay başıma gelmiştide

Tam girmesine gerek yok kan geldiyse ve bi kısmı girdiyse kesin yırtıldı. O kadar ilerlemişsin kızlığın ne önemi var bakire değilsin artık. Kandırmayın kimseyi bakireyim diye evlenmeyin.

Tam girmesine gerek yok kan geldiyse ve bi kısmı girdiyse kesin yırtıldı. O kadar ilerlemişsin kızlığın ne önemi var bakire değilsin artık. Kandırmayın kimseyi bakireyim diye evlenmeyin.
üzdünüz beni şu an ( iki damla kan gelsedemi bozulmuş oluyoor

Hayir bir kere gelmiyor kan bazi insanlarda ikinci ucuncu denemede de kanama oluyor .bu kadar kesin konusmamak lazim. Kizlik zari yapinla alakali bu.
genellikle gelebilir deniliyor ama bilinmez tabiki dimi. Bakalım jınekoloğa muayne olacagım

Muayene ol ama kan geldiyse bozulmuştur. Zaten kızlık zarı bakireliği simgeleyen bir şey değil kadınların bazısında hiç yok bile doğuştan.
off off inşallah öyle olmamıştır ya. bilmiyorum belkide böyle yetiştiğimiz için bu kadar anlam yüklüyoruz

Nereye muayene olmuştunuz ozel hastane mı yoksa ozel muayehane mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…