- 18 Mart 2021
- 176
- 25
- 48
- Konu Sahibi Kizilsacliesra
Düğünüm 3 temmuzda ancak doktorum 30 Haziran da işlemi yaparız dedi durumu anlattığım halde korkuyorum dayanma süresi az diye lütfen bilgilendirirmisjniz, yargılayacaklar boş yapmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naneleri yerken bize mi sordunDüğünüm 3 temmuzda ancak doktorum 30 Haziran da işlemi yaparız dedi durumu anlattığım halde korkuyorum dayanma süresi az diye lütfen bilgilendirirmisjniz, yargılayacaklar boş yapmasın
Naneleri yerken bize mi sordun neye gülüyoduk ?
2 gün önce yapın daha iyi hatta 1 gün yapabilirseniz daha iyiDüğünüm 3 temmuzda ancak doktorum 30 Haziran da işlemi yaparız dedi durumu anlattığım halde korkuyorum dayanma süresi az diye lütfen bilgilendirirmisjniz, yargılayacaklar boş yapmasın
Ben de öyle düşünüyorum doktor bana 4 günden önce veriyor randevuyu küçük il burası başka doktorda yok2 gün önce yapın daha iyi hatta 1 gün yapabilirseniz daha iyi
Bir Şekilde konuşun olmazsa 3 gün olucak yine mecburBen de öyle düşünüyorum doktor bana 4 günden önce veriyor randevuyu küçük il burası başka doktorda yok
Totona :*Ben güldüm
Teşekkür ederimBir Şekilde konuşun olmazsa 3 gün olucak yine mecbur
Açık olan seninki seninkinemiTotona :
Yazık :)Açık olan seninki seninkinemi
Aynaya baktığın için sorun yokAçık olan seninki seninkinemi
Boş yapma hadi canım kırmak istemiyorum seniAynaya baktığın için sorun yok