• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık bozulması veya zedelenmesi aynı sey midir?!?

ilgin_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
110
0
96
İzmir
Arkadaşlar,

Daha önce bu konu ile ilgili bir topic acmıştım.ciddi giden bir birlikteligim var.Gecen sene Dr muayenesi sonucunda kızlığımda zedelenme oldugunu ogrenmistim.Dr 2 cm kadar girmis demisti..Ben bu konuyu cok vicdan yapıyorum..Boyle bir seyi isteyerek yasamadım gecmiste...ileride sorun olur mu diye cok korkuyorum.Bununla ilgili bir fleep adı altında bir operasyon gecirdim ille de kanamam olsun diyorsan yapalım dedi ama Dr konusunda supheler uyandı aklımda..Bana evlenmeden once yine git Dra garanti olsun demisti.inanın her gun ağlıyorum.mutlu olmak istiyorum ama gelecekten cok korkuyorumm...:5:

zedelenme ve bozulma aynı sey mi demektir?! :2: izmir de güvenilir jinekolog var mı bildiginiz?!? Proflar sizce hymen muayenesi yaparlar mı?! lütfen yardımmm edinnn.....:25:

en iyisi baska bir doktora muayine olun
iki santim girmis nedemek onu anlamadim
kizlik zariniz bozulmusmu bozulmamismi önce ondan bir emin olun
sanki doktor sizi yanlis yönlendiriyor giibbi geldi bana acikcasi

kız olup olmamak çok önemli değil lütfen bunlarla kafanıbulandırma öpüşüyorsun dokunduruyorsun herşeyi yapıyorsun ama içine girince ne oluyor ne farkı oluyor eğer günah olduğu için zina işlediğin için pişmansan başka ama onun dışında yaşadığın ilişki birleşme sürtünme öpüşme bunların hepsi aynı sen eğer onu diktirme falanla bişe yaparak kan gelmesini sağlamaksa amacın zaten mutsuz ve sahte bir hayata adım atıcaksın demektir

zedelenmede tam olarak zarın yırtılmamış bi kısmı hala duruyo demek ama suan ki evlenecegin adama haksızlık bu yaptıgın, sen tekrar cinsel ilişki yasadıında az da olsa kanaman olur zedelenmiş dediğine göre, ama bu yaptıgın cok kötü üzgünüm aama hata yapıyosun

ilgin cim geçmiş olsun canım. senin bu konuda bilgin vardır. ben ilişki yaşamadım ama en dışdaki büyük dudakları açtığım zaman genital temizliğimi yaparken idrar deliğimi rahatlıkla görebiliyorum ve onun altında ıkınmayla açılan bir açıklık var burası kızlık zarımı oluyor yoksa vajina girişimi? forumlarda kızlık zarı vajina girişinin 1-2 cm içinde olduğu yazıyor. sen doktora gitmişsin bilgi verirsen çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

en iyisi baska bir doktora muayine olun
iki santim girmis nedemek onu anlamadim
kizlik zariniz bozulmusmu bozulmamismi önce ondan bir emin olun
sanki doktor sizi yanlis yönlendiriyor giibbi geldi bana acikcasi

Baska Dr a muayene oldum..O da saat yönünde 4 ve 7 hizasında centik var.ama kanaman olur dedi..ilk gittiğim Dru aradım.Bu 2 cm girdiğini söyleyen bir hafta önce kontrole çağırdı.:5:

canım merhaba konu açılalı baya olmuş ama merak ediyorum durumunu açıkçası.şimdi nasılsın son kontrollerin nasıl oldu peki zedelendiğini düşündüğünde kanaman olmuşmuydu bende obsesif kompülsif bozukluk hastasıyım.kızlık zarımın zedelendiğini düşünüyorum.çok korkuyorum.zindan oldu hayatım.emin olamıyorum kendimden.bi de doktor muaynesi nasıl oluyor onun hakkında bilgi verebilirmisin.şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar,

Daha önce bu konu ile ilgili bir topic acmıştım.ciddi giden bir birlikteligim var.Gecen sene Dr muayenesi sonucunda kızlığımda zedelenme oldugunu ogrenmistim.Dr 2 cm kadar girmis demisti..Ben bu konuyu cok vicdan yapıyorum..Boyle bir seyi isteyerek yasamadım gecmiste...ileride sorun olur mu diye cok korkuyorum.Bununla ilgili bir fleep adı altında bir operasyon gecirdim ille de kanamam olsun diyorsan yapalım dedi ama Dr konusunda supheler uyandı aklımda..Bana evlenmeden once yine git Dra garanti olsun demisti.inanın her gun ağlıyorum.mutlu olmak istiyorum ama gelecekten cok korkuyorumm...:5:

zedelenme ve bozulma aynı sey mi demektir?! :2: izmir de güvenilir jinekolog var mı bildiginiz?!? Proflar sizce hymen muayenesi yaparlar mı?! lütfen yardımmm edinnn.....:25:

canım bnde gidicem doktora ama fiyatı falan ne kadar blmyrm sen ne yaptn bu durumu ??

Back