Pardon ben sizinle bir dialog içine girdiğimi sanmıyorum ?
Her evlenen sizce birbirine helal mi ? Helaliyle yapıyormuş.
Çünkü gerçekten dini boyutlara geçersek eğer, dibine kadar araştırdığınızda birbirinin helali olduğunu sanan iki eş bile birbirine helal olmayabilir.
O yüzden bu kadar emin olmayın bence. Dinin vecizeleri çok ağırdır. İmam nikahı kıyıldı bitti, 2 rekat namaz kılındı bitti değil helallik.
Bu forumda bile din konuşmak yasak.Neden ? Çünkü herkesin inanışı farklı.
Ama inadına bu helallik konuları. Neye göre kime göre ? derler insana.
Çevresindeki insanlara neden söylesin pardon ? Ne gerek var ?
Çevresindeki insanlarında burdaki insanlar gibi bir anda dışlamayacağı ne malum ?
Valla insanlar birbirlerini dışlamak yerine, birbirlerine sahip çıkabilecek olgunlukta yüce gönüle sahip olabilselerdi , ben her şeyimi anlatırdım.
Çekindiği yönü; bunu yaptığı için değil de, insanlara kendini vuracakları bir nokta vermemek için anlatmıyor bu kız.
Şurda bile iki dk da onlarca bel altı yorum yapıldı. Benimde tepkim bu kadar belaltı yaparak duygusuz olan insanlaraydı, siz o insanlardan mı saydınız kendinizi de beni alıntıladınız?
Ve dahası, benim sizin şahsınıza bir lafım yokken, alıntılamadım,isim geçirmedim, size ait bir yorumdan bir cümle ile yorumuma başlamadım. Ama siz kalkıp bana çok komiksin diyemezsiniz. Neden mi ? Ben istersem komik olurum, istersem abes olurum,istersem istediğim her şeyi olurum. Sizi alakadar etmez.