Merhabalar. Erkek arkadasimla iliskiye girdim. Kan gelemedi ve daha once birinin penisi birazda olsa girnedi icime elleme bile olmamaisti. Kan gelmedi. Doktora gittik saat 5 yonunde %30 gitmis dedi. Ve doktor ozele gittigimoz halde cok agresifto bende o anki ruh halimle usteleyerek bsy soramadm sorsamda cevpsiz kaldi. Sizce bu %30da gitmis olsa kanamasi gerekmez mi veya gerekirse bende neden kanamadi ve %70 neden bozulmadi o halde. Erkek arkdsimda kan gelmedi icin kafasinda ister istemez soru isareti olacak neden gelmedi daha onceden mi gitmisti acaba diye. Yardimci olursaniz cok sevirim simdiden tesekkurler
Merhabalar. Erkek arkadasimla iliskiye girdim. Kan gelemedi ve daha once birinin penisi birazda olsa girnedi icime elleme bile olmamaisti. Kan gelmedi. Doktora gittik saat 5 yonunde %30 gitmis dedi. Ve doktor ozele gittigimoz halde cok agresifto bende o anki ruh halimle usteleyerek bsy soramadm sorsamda cevpsiz kaldi. Sizce bu %30da gitmis olsa kanamasi gerekmez mi veya gerekirse bende neden kanamadi ve %70 neden bozulmadi o halde. Erkek arkdsimda kan gelmedi icin kafasinda ister istemez soru isareti olacak neden gelmedi daha onceden mi gitmisti acaba diye. Yardimci olursaniz cok sevirim simdiden tesekkurler
yazmiyim dedimde duramadim yuzde otuzu gitmis nedir yaaa doktor bile dalga gecmis
size tesekkur ederım onca yorumun ıcınden bılgılendırıcı olrak yazan kızı kınamayan tek kısı cıktınız cok sagolun.Doktorunuz sadece hasar gördüğünü kastetmiş. Saat 5 yönü de çentiğin, yırtılmanın olduğu yön anlamında kullanılır kadın-doğumda. Yani tam bozulmadığı için kanamaması doğal ya da kanamıştır az olduğu için görmemişsinizdir de yıl olmuş 2013 hala kendimi nasıl kanıtlayacağım diyen kadınlar var. Üzülüyorum.
ıste sen gercek br ınsansın karsı tarafın ne durumda ne dusuncede olabılecegını dusunen bırısın. sana tum ıctenlıgımle tesekkur edıyorum. evet yakın cevremden kımseye soramadıgım ıcın buraya yazdım ama ınsanların demedıgı kalmadı vee ayrıca tebrık ederım onca ınsan bunları yazdı ve sadece sen saat 5 yonunu doktorların kullandırgı bır terım oldugunu yansıttın herkes bılmeden dalga gectı bı sen anlaya bıldın cok sagoll.Kafasını niye kuma sokuyor pardon?
Bu arada çoğunuz dalga geçmiş ama doktorların kullandığı bi'tabirdir bu.
Herkesin kendi hayatı öyle yetişmiş öyle görmüş ve onun için bu normal bi'şey ki rahatlıkla da doktora gitmiş.
Benim anlamadığım bu site yakın çevremize danışamadıklarımız, içimizde tuttuğumuz sıkıntılarımız, sorularımız için var. İnsan buraya yazarken bile çekiniyo artık.
Konu hoşunuza gitmeyince konudan çıkmak yerine illa taşlamak istiyo bazılarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?