kizligimin %30u gitti. lutfen bilgilendirin beni :(

hayat1993

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
21
0
6
34
İstanbul
Merhabalar. Erkek arkadasimla iliskiye girdim. Kan gelemedi ve daha once birinin penisi birazda olsa girnedi icime elleme bile olmamaisti. Kan gelmedi. Doktora gittik saat 5 yonunde %30 gitmis dedi. Ve doktor ozele gittigimoz halde cok agresifto bende o anki ruh halimle usteleyerek bsy soramadm sorsamda cevpsiz kaldi. Sizce bu %30da gitmis olsa kanamasi gerekmez mi veya gerekirse bende neden kanamadi ve %70 neden bozulmadi o halde. Erkek arkdsimda kan gelmedi icin kafasinda ister istemez soru isareti olacak neden gelmedi daha onceden mi gitmisti acaba diye. Yardimci olursaniz cok sevirim simdiden tesekkurler

ooooof oooof of.
Allahım yarabbim
Tatlım bence bir daha yapta tam boz.
Sanki evlendin eşinle yaptında kan gelmedi ne diyeceğini düşünüyorsun .
Bence sen şimdiden eşine niye kan gelmediğini anlatırken ne diyeceğini düşün.

Vah Vahh erkek arkadaşının aklında soru işareti kalmasın diye sana yardımcımı olacağız.İkinizinde

Kızım bir git !!!!

yazmiyim dedimde duramadim yuzde otuzu gitmis nedir yaaa doktor bile dalga gecmis

Emin ol erkek arkadaşın için kan gelmemesi büyük bir yıkım olmuştur.Günlerdir uyku uyuyamıyodur.Tıbben %30 u gitmişse de (ki mümkün mü bilmiyorum) man'en %100 ünü gitmiş say sen...Bence burda buna cevap arayacağına git de abdest al,tövbe et..

bence saat 5 yönünde kızlık değil başka bişi gitmiş de neyse

bunları düşünme takma.

Doktorunuz sadece hasar gördüğünü kastetmiş. Saat 5 yönü de çentiğin, yırtılmanın olduğu yön anlamında kullanılır kadın-doğumda. Yani tam bozulmadığı için kanamaması doğal ya da kanamıştır az olduğu için görmemişsinizdir de yıl olmuş 2013 hala kendimi nasıl kanıtlayacağım diyen kadınlar var. Üzülüyorum.

Ah be kuzucuğuummm ah beee ... senin kızlığının %30unu kaybettıren saat 5 yönüne döndüren o erkeğin suratına tüküreyimmm yaa akıllı ol annenin dizinin dibibnde otur seni alacak koca için simdiden dua et ...! üzüldüm yazık coookk yazık bırde doktora gıtmeye cesaretne hayran kaldmm bence sen bir kum bul kafanı sok orda yaşa​

Siz bukadar değersizmisiniz? Ben anlıyamıyorum, anlam veremiyorum.. Nerden buluyorsunuz bu cesareti.. Umarım erkek arkadasınız sizden şüphe etmez ve sizinle ciddi düşünüyordur.. Kendinizin kıymetini bilin bence.

Vah zavallı kızcağız vah ki ne büyük bir derdi var.

Bu devirde böyle düşünceli (!) kız arkadaş bulmak epey zor .

Baksanıza kocasına ay pardon ERKEK ARKADAŞINA bakire olduğunu ispatlama çabasında.

Keşke doktora sorsaydınız %100 e tamamlamak için hangi saat yönünde çalışmamız lazım diye.

Kafasını niye kuma sokuyor pardon?

Bu arada çoğunuz dalga geçmiş ama doktorların kullandığı bi'tabirdir bu.
Herkesin kendi hayatı öyle yetişmiş öyle görmüş ve onun için bu normal bi'şey ki rahatlıkla da doktora gitmiş.

Benim anlamadığım bu site yakın çevremize danışamadıklarımız, içimizde tuttuğumuz sıkıntılarımız, sorularımız için var. İnsan buraya yazarken bile çekiniyo artık.

Konu hoşunuza gitmeyince konudan çıkmak yerine illa taşlamak istiyo bazılarınız.

Son düzenleme:
size tesekkur ederım onca yorumun ıcınden bılgılendırıcı olrak yazan kızı kınamayan tek kısı cıktınız cok sagolun.

ıste sen gercek br ınsansın karsı tarafın ne durumda ne dusuncede olabılecegını dusunen bırısın. sana tum ıctenlıgımle tesekkur edıyorum. evet yakın cevremden kımseye soramadıgım ıcın buraya yazdım ama ınsanların demedıgı kalmadı vee ayrıca tebrık ederım onca ınsan bunları yazdı ve sadece sen saat 5 yonunu doktorların kullandırgı bır terım oldugunu yansıttın herkes bılmeden dalga gectı bı sen anlaya bıldın cok sagoll.

canım yazdıklarını tam anlayamadım biraz karışık anlatmışsın erkek arkadaşından çnce başka biriylemi beraber oldun ikincidemi kan gelmedi her neyne bu çok önemli değil. şu an sadece burdaki arkadaşların senin için yazdıklarına adapte oldum ve şoktayım. bu nasıl bir anlayıştır yahu bu kadar geri kafalılık olmaz. inanın şu okuduklarımdan sonra bu siteden soğudum.oysaki çok önem veriyordum burdaki yorumlara.ama anladımki bir sürü cahil insanla doluymuş burası hiç kusura bakmayın.ben evliyim ve ilk evlendiğimde eşimle her birlikteliğimizde kanama oluyordu ve dr. a gittik dr umda bana kızlık zarımın tam olarak yırtılmadığını bunun çok normal olduğunu ve SAAT 7 YÖNÜNDE bir çentik olduğunu söylemişti.şimdi soruyorum size çok bilmiş kızlar benim dr umdamı benimle alay etti ne dersiniz. lütfen bilip bilmeden konuşmayın ve kimseyide yargılamayın.herkes kendi yaşamından sorumludur.ahkam kesmek kimsye düşmez.arkadaşımız sizin samimiyetinize güvenip sıkıntısını anlatmış sizin yaptığınıza bak ya.valla üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…