Kızlıgım bozulmus olabilir mi? :( yardımm

bipolar evhamlı mı oluyormuş?
okb olmasın o?
ayrıca o doku parçasına ne kadar anlam yüklüosunuz.
tamam sizin için önemlidir ama önemli olan dokunun kaybolması mı?
zaten kimseyle cinsel birlikteliğin yoksa bakiresindir hymen dursun durmasın
zaten her haltı yiyip de hymen duruyor diye kendini bakire sananlar böyle böyle çıkıyor.

ayrıca bişi olmamıştır.

Ohh be.aynen.dusun artik fanteziyi zaten bakire cinsel birliktelik yasamamis ama en kucuk alakasiz seyden korkuyor.onemli olan zardan cok bir erkekle iliskiye girmemek degil mi yani?
Ayni zamanda bipolar oyle olmuyor ama aciklamakla ugrasamiyacagim arkadasa

Oyle mi nasil oluyomus bipolar?? 6 senedir tedavi goruyorum benden daha iyi bildiginizi sanmiyorum.
Atak doneminde okb,anksiyete,depresyon,borderline gorulebiliyor. Ayrica konumuz da bu degil ben kizlik zarinin onemini sormuyorum burda eger bi bilgisi olan varsa yardimci olsun diye soruyorum.

senle tartışmaya girmicem
yazımın altında belirttim zaten düşüncemi
sana zarınla mutluluklar

neden o?
seninle tartışmaya girilmez diye bişi mi var?
banlanmaya değecek kadar gerekli görmediğim için olabilir mi acaba

Ahh nasil sevindim bilemezsin lutfen beni banlama. Giremezsin cunku bipolar ne demek bilmiyosun biraz arastirirsan tartisiriz
Tabi neden olmasin :)

Divacım bi şey olmamıştır, emin ol. Dedikleri gibi arkadaşların o kadar kolay bozulabilen şey değil o ben de sonradan öğrendim.

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Mantığın ''yok, hayır. Olmaz öyle şey.'' dese de bi kuşku mutlaka var içinde. Benzer şeyleri ben de yaşadım. Tedavini aksatma yoksa en ufak şeyler bile zehir edebiliyor içinde bulunduğumuz anı.

Umarım doktordan duymak istediğin gibi bir sonuç almışsındır.

Ahh nasil sevindim bilemezsin lutfen beni banlama. Giremezsin cunku bipolar ne demek bilmiyosun biraz arastirirsan tartisiriz
Tabi neden olmasin :)

daha dediğimi anlamamışsın
seni banlarım demedim
gereksiz yere senin yüzünden banlanmak istemiyorum dedim
ayrıca merak etme mdb'yi senden daha iyi biliyorum bir tıp doktoru olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…