Ay ne fark eder ne demek ya bu konuda hassasiyetim var demek ki korkuyorum bu kadar. Her ne olursa olsun ben boyleyim evhamdan kurtulamiyorum anlayamazsin bipolarim. 2 cm tabiki sokmadim ama kizlik zari da 2 cm geride degil zaten.
bipolar evhamlı mı oluyormuş?
okb olmasın o?
ayrıca o doku parçasına ne kadar anlam yüklüosunuz.
tamam sizin için önemlidir ama önemli olan dokunun kaybolması mı?
zaten kimseyle cinsel birlikteliğin yoksa bakiresindir hymen dursun durmasın
zaten her haltı yiyip de hymen duruyor diye kendini bakire sananlar böyle böyle çıkıyor.
ayrıca bişi olmamıştır.
Oyle mi nasil oluyomus bipolar?? 6 senedir tedavi goruyorum benden daha iyi bildiginizi sanmiyorum.
Atak doneminde okb,anksiyete,depresyon,borderline gorulebiliyor. Ayrica konumuz da bu degil ben kizlik zarinin onemini sormuyorum burda eger bi bilgisi olan varsa yardimci olsun diye soruyorum.
senle tartışmaya girmicem
yazımın altında belirttim zaten düşüncemi
sana zarınla mutluluklar
Mersi:) giremezsin zaten.
neden o?
seninle tartışmaya girilmez diye bişi mi var?
banlanmaya değecek kadar gerekli görmediğim için olabilir mi acaba
Oyle mi nasil oluyomus bipolar?? 6 senedir tedavi goruyorum benden daha iyi bildiginizi sanmiyorum.
Atak doneminde okb,anksiyete,depresyon,borderline gorulebiliyor. Ayrica konumuz da bu degil ben kizlik zarinin onemini sormuyorum burda eger bi bilgisi olan varsa yardimci olsun diye soruyorum.
Ahh nasil sevindim bilemezsin lutfen beni banlama. Giremezsin cunku bipolar ne demek bilmiyosun biraz arastirirsan tartisiriz
Tabi neden olmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?