Kızlıgım bozulmus olabilir mi? :( yardımm

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Selam kizlar, dusune dusune kafayi yemek uzereyimm lutfen yardimci olun. Vajinal mantar tedavisi goruyorum suan dun gece cok kasintim vardi uykudan uyandirtti resmen, krem surerken parmagim iceri girdi biraz ama cokk az anneme sordum o oyle kolay mi dedi ama camasirimda iki damla pembe kan gordum kizlik zari pembe oluyomus.(( aynayla baktim ama anlamadim hic bisey doktora gitmeye de korkuyorum ya bisey olduysa diye ama pazartesi gunu gitmeyi dusunuyorum.Bozulsa daha fazla kan gelmezmiydi mumkun mu hemen bozulmasi offf

:) Oyle hemen bozulmaz bence. Ama bence sen doktora git icin rahatlasin. Ayrica kizligin olsada ilk iliskide kanaman olmayabilir. Benim olmadi mesela ve bu da dert olmadi.

öyle azıcık içeri doğru kaymasıyla bir şey olacağını zannetmem.
belki zedelenme türü bir şeydir ama bozulma zor gibi,o an bir şey hissettin mi, zorlama ,baskı??
yani bunun cevabını vermek çok zor tabi,
ama annenin dediği gibi o kadar kolay olmaz o iş.
doktora görün yine de.
mantar için tedavi görüyor musun peki?

Sanmıyorum canım canın çok yanardı öyle bir durumda... O kadar kolay değil ama içini rahatlatmak için bir doktora gözükebilirsin

Goruyorum ama ne fayda kroniklesti sanirim tekrarliyo surekli.
Baski zorlanma yok sadece kan geldi zedelendi belki de. Bisey olduysa kolay atlamam o yuzden cekiniyorum doktordan amaa el mecbur kurtulmam lazim bu dusunceden

Kasimadim ki tahris olsun krem surerken birazcik bastirdim o aciyla iki damla kadar kan geldi hemen :/

Sanmıyorum canım canın çok yanardı öyle bir durumda... O kadar kolay değil ama içini rahatlatmak için bir doktora gözükebilirsin

Oyle yapmayi dusunuyorum umarim iyi haberler veririm. 2 damla yeterli mi sence evli biri olarak :/

kaşıdıysan eğer ondan kaynaklı olabılır hassas bır bölge öyle elını yuzunu kasımaya benzemez..

bence kuruntu yapıyorsun..

canım kolayca bozulan bişey değilki o...baskı mı yaptın iyice...
kaşımadan kan geldi diyorsun..kafa karıştırıcı biraz...

Off ne farkeder allahaskina?bu boyle acilan kacinci konu.
Bak hem annene de soylemissin o da icini rahatlamis.ben hic yasamadigim icin ne kadar kan gelir bilmiyorum ama az filan diyorlar.ayrica bencede birsey olmamistir ha 2 cm iceri soktuysan kusura bakma nasil krem surmekmis bozulmus olabilir.
Ama o kadar yaptigini dusunmuyorum ya kafan rahat olsun sacma sapan bir konu yuzunden kasma bence.

Kasintiyla alakasi yok kasintim vardi krem surerken parmagim iceri girdi cok az

çok az girdi ise hiç ama hiç sanmıyorum...mantardan dolayı kanama olmuştur muhtemelen..o öyle kolayca bozulmaz canım...çok canın yanması lazım...hem öyle hemen girişte değil, ilerde biraz..eğer öyle ufacık bişeyde bozulacak olsa söylemesi ayıp tuvalette taharet esnasında falan giderdi hemen
gönlün rahat olsun korkacak bişey yok...

Ay ne fark eder ne demek ya bu konuda hassasiyetim var demek ki korkuyorum bu kadar. Her ne olursa olsun ben boyleyim evhamdan kurtulamiyorum anlayamazsin bipolarim. 2 cm tabiki sokmadim ama kizlik zari da 2 cm geride degil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…