kızlığım bozulmuş mudur???

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlarrrr korktuğum başıma geldi.korkuyosan niye yapıyosun demelerinizde haklısınız.şuan ağlamaktan mahfoldum.dün nişanlımla biraz yakınlaştık.ben yine çok kontrollü olmaya çalışıyordum fakat bi an penisinin ucunu sanki vajinama girdi gibi ama tam anlayamadım tam orada hafif baskı hissedince hemen uzaklaştım.dün kan falan hiççççbişe gelmedi ama bugün yani tam 24 saat sonra kan geldi.koyu kırmızı kan.kızlar benim durumum nedir.çönceden bozulmadıda şimdi bozulmuştur sizcede demi???anlamadığım 1gün sonra kan gelirmi ya??adetim 1 haftadır bitmişti.ondan olamaz demi

Doktora gıt en ıyısı , tam olarak bozuldgunu sanmam

canım kan geldi ise bozulmuştur büyük ihtimalle , sen bir muayene ol istersen emin olmak için , merak etme muayene de birşey olmuyor sadece bakıyorlar

bu konu otekinin aynisi
ayni konuya ayri topic açinca noluyor ben onu anlamadim ..
bu arada artik rahat nefes alabilirsin, buyuk ihtimalle kiz deilsindir artik ..

ya bukadar yakınlaştıktan sonra kızlığın ne önemı var anlamıyorum yanı bunları yapıp bakıremı kaldığınızı sanıyorsunuz

bişi olmamıştır bıdakıne daha dıkkatlı olun :20::20:

kızla şuan çok gerginim ve iki konu o yüzden açtım.biran önce fikirlerinizi almak için. ve nişanlıma söyleyip söylememek konusunda kararsızım.nişanlı bile olmuş olsak ona mecbur görünmek istemiyorum.belki saçma bir gurur ama istemiyorum.evlenince desem diyorum ama dermi acaba ozaman niye demedin diye?

bakireliğin anlamı: el değmemiş değilde, kızlığı bozulmamış
demekti değil mi...:ssz: bişi olmamıştır belki.

canım kan geldi ise bozulmuştur büyük ihtimalle , sen bir muayene ol istersen emin olmak için , merak etme muayene de birşey olmuyor sadece bakıyorlar

doktor ya başına iş almamak için yalan söylerse, bozulduğu halde bozulmamış derse ?? yapamaz mı doktor böyle birşeyi sonuçta bozulmuş derse diktirmek için doktorun başını şişirebilir insan ...

Bakıyoruuuuuuuuuuuuuuuumm yok bozulmuştur...Arkadaşım madem nişanlınla bu haltı yapıyorsun yakınlaşmanın azı çoğu yok !:20: Bozulduysa ne olacak..Bozulmadıysa ne olacak..Bence sen iki türlü de aynısını yapacaksın...Dikkat et lütfen!:20::20::19::19::19::19:

bozulmuş tatlım bence sen durma niaşanlına feryat figan olanları anlatta sonradan inanmamak gibi bi olayınız olmasın

sanki dünyada bi bu kızcağız nişanlasıyla koklaşırken ileri gidip kızlığını bozdu ne kadar tepki verdiniz demekki onun bulunduğu civardA bu kan önemli gerdek gecesinde çarşaf olayı var neden dalga geçiyorsunuz anlamıyorum hemcinsimiz üzgün ve de akıl danışıyor yapacak bişi yok ama dalga geçmek niye

sanki dünyada bi bu kızcağız nişanlasıyla koklaşırken ileri gidip kızlığını bozdu ne kadar tepki verdiniz demekki onun bulunduğu civardA bu kan önemli gerdek gecesinde çarşaf olayı var neden dalga geçiyorsunuz anlamıyorum hemcinsimiz üzgün ve de akıl danışıyor yapacak bişi yok ama dalga geçmek niye

Arkadaşım dalga geçmek değil bu...Ama bu arkadaşımız daha evvelde aynı dertten muzdaripti...Benim anlamadığım madem çok önemliyse (ona bakarsan bizde de önemlidir..Bana saçma gelse de ...) neden ikidir aynı şeyi yapıyor... evet kanımız kaynar ,e nişanlımdır kocam olacakta diyebilir...Ama madem kuralına göre oyna oyunu! Sonra burda yok bozuldu mu bozulmadı mı...Kendine yapar benim anlattığım bu ! Tut ki bozulmamış eminim bu arkadaşımız yine tehlikeli sularda yüzecek...Önemliyse yapmasın ilk gecesini beklesin...Yok önemli değil diyorsa da yapsın ardına bakmasın:20::19::19::19:

kızla şuan çok gerginim ve iki konu o yüzden açtım.biran önce fikirlerinizi almak için. ve nişanlıma söyleyip söylememek konusunda kararsızım.nişanlı bile olmuş olsak ona mecbur görünmek istemiyorum.belki saçma bir gurur ama istemiyorum.evlenince desem diyorum ama dermi acaba ozaman niye demedin diye?

büyük ihtimalle bozulmuştur ama yeni evlenenlerde bile ilişkiye birkeç gün ara verince tekrardan kanama olabiliyo ben bunu 2 ay yaşadım.. senin şimdi tek yapman gereken önce dr a görünmek ve nişanlına durumu anlatmak bu işten sonra gururu geçeceksin.. evlendiginde sorun olabilir ben erkek olsam kesinlikle şüphelenirim benimle yapan başkasıyla neden olmasın hesabı !!!! bilmesi iyi olur

Back