Kızlı erkekli uyumaya gitmeleri yüzünden diken üstündeyim!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Trabzon Valiliği, kent merkezindeki Sosyal Bilimler Lisesi’nin bu yıl Esiroğlu beldesindeki YİBO’ya taşınmasına karar verdi.

Milli Eğitim İl Müdürü Tamer Kırbaç taşınmayla ilgili skandal bir açıklama yaptı.

Kırbaç, “Bu okulda öğrencilerin bir kısmı yatılı olarak okulda kalıyor. Bu nedenle okulun bir yurt ihtiyacı vardır. Şimdiki binasında sınıfları kapattık yurt yaptık. Öğrenciler sınıftan bozma odalarda kalıyor. Bir de erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı binada altlı üstlü kalıyor. Aynı merdiveni kullanarak istirahata çekiliyor. Aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni iki yıldır rahatsız ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor”’ dedi.

Veliler ve öğrenciler dün okul önünde bir protesto eylemi yaptı.

Veliler adına basın açıklamasını okuyan Şaduman Genç, “Milli Eğitim Müdürü’nün ‘İki yıldır diken üstünde oturuyorum, kız ve erkek öğrencilerin aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni rahatsız ediyor’ sözlerini de esefle karşıladığımızı bildiriyoruz. Milli Eğitim Müdürü, gözbebeğimiz çocuklarımızı, okul idareci ve öğretmenlerimizi zan altında bırakmıştır.

Öğrencilerimiz, ayrı ayrı merdivenleri kullanarak kendi pansiyon katlarına çıkmaktadırlar. Bu durum Milli Eğitim Müdürü’nün Sosyal Bilimler Lisesi’nden ne kadar habersiz olduğunu ortaya koymaktadır.

Trabzon’un en güvenilir okulunu, kadro ve öğrencilerini bu şekilde töhmet altında bırakmanın ne anlama geldiğini Trabzon halkının anlayışına bırakıyoruz” dedi.

iyide turkıyede karısık ögrenci olan yurtlarda var.Ne var yanı aynı odada uyumuyorlar heralde. aynı katta bile değiller. iyileştirilirse iyi olur ama protesto edilecek kadar buyuk bır sorun değil bence

iyide turkıyede karısık ögrenci olan yurtlarda var.Ne var yanı aynı odada uyumuyorlar heralde. aynı katta bile değiller. iyileştirilirse iyi olur ama protesto edilecek kadar buyuk bır sorun değil bence

Uykuları kaçıyormuş adamin. Pes... Zihniyetine ne desem bilemedim.

Kızlı erkekli banklarda oturuyorlar,kızlı erkekli sohbet edip gülüşüyorlar,kızlı erkekli uyumaya gidiyorlar...Sanırım bunların zihniyetine göre kızlarla erkekler bir araya geldiğinde tek birşey olabilir gözüyle bakıyorlar o yüzden o yüzden anlayamıyorlar bunların normal şeyler olduğunu

Bu tip insanlar Freud'in teorilerini kanitliyorlar.

Son düzenleme:
..............................................................................

Son düzenleme:
'' Kadınların sokağa çıkma amaçları erkekleri yoldan çıkarmak '' diyen zihniyetten ne beklenir ki.. İğrenç midemi bulandırıyorlar! İnsanlara yasaklar koyup baskı yapacaklarına beyinlerini temizlesinler tabii varsa!!!!!!!!

Şaşırmışlar vallahi ya. Diyecek söz bulamıyorum. Yakında nefes almayın diyecekler!

Bence böyle etek boyuydu, saçıydı, hamileliğiydi, aynı merdiveni kullanmalarıydı vesaire teker teker uğrasmak uzun iş.

Komple kaldırsınlar kadınlığı yerine avm yapsınlar!

hep ırkıçılıktan, din ayrılığından( diğer dinlere düşman olunması) bahsedilir ya, en büyük ve derin ayrım kadın erkek ayrımı, kadın erkek diye değilde insan olarak bakılmadıkça hiç bir şey değişmeyecek, ama buna imkan yok, çünkü bu ayrımın temelleri ana karnında atılıp insanların beynine bilinç altına kazınarak işleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…