"kızlı erkekli aynı merdiveni çıkmamalı" diyen okul müdürü bu kez neye taktı?

planli

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
3.610
4.682
Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesi’nde “Okulumuz öğrencileri artık büyük çocuklar. Merdivenden inip çıkmalarında sorunlar olmasın” diyerek kız öğrencilerin etek giymesini yasaklayan Okul Müdürü Hayri Bahşi bu kez başka bir skandalla gündemde. Sebebi Andımız okuyan öğrencileri tehdit etmesi.

Geçtiğimiz günü lisede İstiklal Marşı töreninde öğrenciler marşın ardından hepbir ağızdan Andımız'ı okudu. Aslında bu Andımız kaldırıldığından beri öğrencilerin kendi inisiyatifleriyle başlattıkları bir gelenek. Her cuma Gazi Anadolu Lisesi'nde öğrenciler İstiklal Marşı'nın ardından Andımızı'ı okuyor.

DİSİPİN CEZASI VERECEKMİŞ

Bu kez öğrenciler öyle kitlesel bir Andımız töreni yaptılar ki kız öğrencilere pantalonu yasaklayan Müdür Bahşi mikrofonu eline aldı, Andımız'ı okumaya öncülük eden öğrenciler hakkında soruşturma başlatacağını söyledi. Öğrencileri azarladı. Bahşi öğrencilere yaptıklarının suç olduğunu söylerken, disiplin cezası vereceklerini de söyledi.

Bu kez neye taktı

gazi anadolu lisesi öğrencilerini kutlarım. andımızı söyledikleri için öğrencilere ceza verilecek günler bu kadar yakınmış demek ki!!!
gençler; andımız nedeniyle alacağınız ceza, sizin için şereftir; size bu nedenle ceza vermeye kalkanların ayıbıdır.

Wow!! İşte yarınlarımızı emanet ettiğimiz ak öğretmenim benim!! Böyle örümcek bağlamış beyninle, topluma kazandırabileceğin insanları düşünemiyorum!!! Öğretmenlik kutsal bir meslekse ve tüm öğretmenlerimiz saygı ve sevgiyi hakediyorsa "SEN GELME" lütfen!

andımızı okumak suçmuymuş, doğru çok zararlı öğeler içeriyor

geçende andımızı okuyan bir grup velinin okul bahçesinden yaka paça atıldığını okumuştum

madem bu kadar zararlıydı, neden andımızı okumadan sınıfa kaçan çocukların peşine düştüydünüz yıllardır

Planlar takır takır işliyor daha lisede fişlenme dönemi başladı.

Şimdi o kayıtlar o çocukların siciline geçti mi devlet memuru bile olamayacaklar.

Böyle böyle nereye kadar artık yeter yahu.

Dün sokakta sevgilim 3 yaşında bebeği sevdi annesi geldi benim kızıma erkek eli değemez dedi sapıtmışlar iyice

Zihniyete bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…