kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamileyken illada gögüslerin acımasımı lazım ya.....hamileler belirtileriniz yazarmısınız.

Canım hamile kalınca hormonların etkisiyle göğüslerde süt oluşmaya başlıyor ve bundan dolayı göğüsler şişiyor ve acıyor :)

Senin adetine kaç gün var?

kızzlar mrb bende yeni üye oldum paylaşımlarınız çok güzel bende öyle biliyorum ama nolur bana da yardımı olun benim bugün adet günüm göğüslerim 1 hafta önceden başladı ağrımaya uçları bile felaket acıyordu ara ara kasık larda batmalar oluyo ve sürekli turşu yemek istiyor canım acaba hamilelik belirtisimi yoksa adet belirtisimi anlayamadım

hamileyken illada gögüslerin acımasımı lazım ya.....hamileler belirtileriniz yazarmısınız.

canım ben 9+4 günlük hamileyim..evet benimde adetime 1 hafta kala göğüslerim acıyordu ama şüphelenmemmiştim acayip halsizlik vardı kolumu kaldıracak takatim yoktu adtimi geçtikten 1-5 gün sonra bulantım oluyordu ama ara ara öyle sık sık değil bide bende çikolata kisti vardı hiç şüphelenmiyordum çünkü bu kistde bulantı yapıyordu...yine aynı dönmede kabızlık ve mide de gaz şikayetim başladı böylece adetimi 12 gün geçmişti kendime bardakta mısır almıştım yiyim diye ama öyle tiksinerek yedimki zor yutuyordum ..kendi kendime dedim kesin bişeyler var ve eve gitmeden eczaneden 2 tane test aldım akşam saatiydi yaptım ve anında 2 tene kırmızı çizgiler gördüm...şimdi ise hala bulantı var ama çıkarmam yok,göğüslrim şiş ama uçları acımıyor mide hazımsızlığı var vegece uykusu yok...böyle canım inşlh sende isteyen herkesde bebeğine kavuşur...

tşk kızlar bana yrdm odugunuz için adetime 2 gün var inş. olmamada bende hamileyim derim size..

X