• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrrrrrrrrrrrr bi bakarmısınız

lugesya61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
292
0
96
38
Trabzon
2161.jpg

kızlar saçlarımıı boyamakk isityorumm şuan saçım siyahh kuoförde saçlarım açılcakk shakiranın bu saç rengi çok hoşumaa gidiyorr boyasam sizce yakışırmıı :kedi::kedi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2182.jpg

siyahın üstüne turuncu bir sarı olur bence ilk önce siyahın gitmesi lazım yavaş yavaş dön bence direkt aktırma kahve kumral sonrada sarı bu arada diplerinde çıktıkça kendi saçının üstüne daha rahat kullanırsın

siyahın üstüne turuncu bir sarı olur bence ilk önce siyahın gitmesi lazım yavaş yavaş dön bence direkt aktırma kahve kumral sonrada sarı bu arada diplerinde çıktıkça kendi saçının üstüne daha rahat kullanırsın

canım 2 ay olduu siyah boyayalı baya bi aktıı rengii inşallah istediğim gibi bir renk olur

siyahdan direkt sarıya geçersen gözüne çok çiğ gelir renk önce kahve tonlarıyla başla sonra kumral yavaş yavaş aç derim hem gözün alışır hem de çevrendekilerin gözü alışır :):)

canım arkadşımda senin gibi siyahtan sıkıldım dedı profesyonel bir yere gittik saçı acıldı bal köpüğü bir renge boyandı ama saçları bu işlemlerde doğal olarak yandı baya da para werdi bu işlemlere we kısacık kestırmek zorunda kaldı saçlarını sonra bir ay sonra tekrar siyaha döndü alışamadı açık renge...fikir olur die paylaşmak istedim...

canım aynı bende senn gibi saçımı siyahtan açtırdım ilk başta o kadar açık bi sarı elde etmen zor olabilr

Back