kızlarrrrrrrrrr acil cevappppppppp :)

Chase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
239
12
118
40
7 yaşında bir kız çocuk annesiyim. 7 senedir korunuyorduk geçen ay artık bir bebek daha istediğimize ve zamanı geldiğine karar verdik korunmadık. Geçen ayki regl tarihim 10 ekim. Bayrama girmeden önce ayın 4 ünde merak edip 2 tane gebelik testi aldım. Birini o gün yaptım tek çizgi yani negatif çıktı. Birini bugün yani ayın 8 inde yaptım. idrar geçerken ilk çizgi kalın ikincisi silik bir çizgiydi. Dakikalar geçtikce rengi belirgin oldu ama diğer çizgiye göre inceydi. Araştırmalarıma göre regl tarihinden önce pek net esonuç vermiyordu idrar testi ancak kanda belli oluyordu. Zaten hastanede çalışıyorum perşembe günü beta hcg me baktırıcam. Ama o güne kadar nasıl dayanıcam Acaba nöbetçi eczaneden bir test daha alsammı??

Genelde ikinci çizgi erken dönemde diğerine göre daha silik çıkabiliyor bence yüksek ihtimalle hamilesiniz ama yinede kanda baktırarak net bir sonuç alırsınız.Şimdiden Allah hayırlısıyla kucağınızada alşmayı nasip etsin ve tebrikler diyorum

benimde öyleyi adetime bikaaç gün kala silik çıktı 10 tane test kullanmısımdır acaba yanılıyormuyum diye?? ilkti çünkü ve adetim 2 gün geçince kanda gebelik sonuc verdi önce 101 çıktı 2 gün geçi bugün yine baktık 307 hamileyim sanırım sizde hamilesiniz yoksa kesinlikle silik falan cıkmıyor (silik rengi pembeyse)

Kızlarr 2 gündür giremiyorum. Dün tekrar gebelik testi yaptım bu sefer ikinci çizgi çok koyu çıktı. Bugünde beta hcg me kanda baktırdım 931 çıktı. :) İnanamıyorum hala İlk aydan gebe kaldığıma tekrardan gebe kalmak müthiş bir duygu. Rabbim isteyen her kadına hamişliğin tadını tattırmayı nasip eylesinnn

Canım hayırlı olsun..Rabbim 2.bebeğinide sağlıkla,sıhhatle kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…