Kızlarrrrrrrrr

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Kızlar adetime 17 gün var ama karnımda adet olacakmışım gibi batmalar kramplar var ama daha çok var adetime ilişkimde prezervatifle olmustu ama ilk defa böyle oluyo sizce gebelik riski varmıdır yani bu yasadıgım gebelik riskimidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Stres yapma canim. Hamile degilsin. Hamilelik belirtileri adet gecikmesinden sonra olur. Benim de bekarken ayni durum basima gelmisti. Doktora gittim kist cikti ameliyat oldum. Eger kramplarin siddetli ise doktora gitmeni tavsiye ederim.

1 aylık evliyim 19 yasındayım pek bilgim yok bu konularla
anladim , kusiura bkma sert çIKIStim galiba birazv az once

simdi adet ten sonra 13 .gunde (ortalama bu tarih) ovulasyon olur kadinlarda ( duzenli ise adeti)
bu sure zatfinda spermle birlesme olursa fetus yolculugu basliyor , yavas olusiyor rahime yerlesiyor bebek
ovulasyon belirtileri adet gibi olabilir, ikisinde de rahimdede biseyler oluyor sonuçta

bebek istemiyorsan kesinlikle , tek korunma yontemiyle yetinbme derim
isini garantiue al
amaAllah verdikden sonrada napsan gelir o bebis onuda deyim :)

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ama düzenli adet düzenim yok en son 1 mayısta oldum yani 28 günde bir adet olmuyorum çok düzensiz cok gecikiyo. Geçen ay ayın 13n olmam gerekirken 1 mayısta oldum yani yumurtlama gununu anlayamıyorum prezervatifle korunmamıza ragmen kondom varken bile geri cekildi mümkünmüdür böyle bisey bilmiyorumki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…