Kİzlarrrrrrrrr yetiŞinnnn;(

Yarin benim dogum beraber kutlayalim gitmiyim sonra giderim de nolucak? Gururun yerle bir olmaz korkma canim insanlik hali unutmustur.

Bakn simdi 3 senelikkk evliyim ve 1 buck yasnda kizm var yarn dogum gunum babamin yazligi varr anm gill ananmler
teyzmler hep orda yarnda enstm gtckk ve bana esimm sende gtsene diyooo yarn dogm gunum oldugunu da biliyooo neden bole
yapti sogudumu acaba bndenn kafayii yicemmm nolurr fikirrr:110:

Hakktn mi ? Dlga gcion
Drt etme. Sgumamstr

Turkceyi katletmis cevap yazma gereksinimde bile bulunmak istemiyor insan!
rdgnjklf gddykkv ncdgj ;4#&_74!"&_ bu ne simdi :)
Turkceye saygi lutfen!

seni ailenin yanına gönderip, kendisi eve striptizci getirecek olabilir
aman dikkat
ya da belki senin doğumgününü o şekilde kutlayacak

Yakin olsak dogumgununde cocuklara harf ogreten kitapciklardan alirdim sana.

Kusura bakmayin ben bi soru sordum siz yazima taktinz ole alismisim oyuzden el alskanligi yorum yapanlarada cok tesekur ederimm saolunn

Bakn simdi 3 senelikkk evliyim ve 1 buck yasnda kizm var yarn dogum gunum babamin yazligi varr anm gill ananmler
teyzmler hep orda yarnda enstm gtckk ve bana esimm sende gtsene diyooo yarn dogm gunum oldugunu da biliyooo neden bole
Süpriz yapacaktır..

bence sürpriz yapacak nevarki bunda allah aşkına 3 yıl nedir ki he evliliğiniz baştan beri zaten kötü gidiyorsa ayrıda sanmam yani.

Yorumlara gülmekten konuya odaklanamadım :confused::KK70::KK70::KK70:Ay kızlar siz çok yaşayın emi valla sabah sabha iyi güldüm.Konu sahibi harf kısıtlaması yok şu kadar karakter yazınız diye o yüzden rahat rahat yazabilirsiniz.Doğum gününüzü unutmuş olabilir.:KK53::KK53:

Gtckkkkk biliyoooooo senelikkkk yicemmmmm diyoooo

Burdaki fazla harfleri bos biraktigin yerlere koysaydin keske.
Ya unutmuş dogum gününü ya da onemsememis.

Son düzenleme:
yettim bacım yettim :KK55: süpriz yapmayacak olabilir bence umutlanıp hayal kırıklığına uğrama derim :KK14: herkes gidiyorken sen de git tatil yap diye düşünmüştür :KK14:

X