Kİzlarrrrrrrrr yetiŞinnnn;(

Bu sorunu iki seye verebilirim
1- yasinin verdigi cahillik demeyimde patavatsizlik denir heralde (kusura bakma turkcem biraz kit yurt disinda kaliyorum)
2- senin dogumu gununu unutmasindan korkman
Ama 2.ihtimalse bekler gorursun eger unutmussa ona gore tavrini alirsin

ılkkk oklllla gittin mi seeen mooonetella?

pardooon o zorunluydu dimi öğretmen senle pek ilgilenmemiş anlaşılan

Onca insan laf etmiş yutma harfleri diye, insan bi döner bakar ne halt ettim de bu kadınlar beni uyardı. Sesli harf kullanınca para almıoz rahat ol!
Konuna gelince de ya unuttu (yüksek ihtimal), ya da anladığım kadarı ile enişte ile git hazır o gidiyorken demek istemiş, fırsat bulmuşken ailene git giyor senin iyiliğin için (umarım sebep budur)

Yazdığın gibi konuşuyorsan ki yüksek ihtimalle 'kesinlikle senden soğumuştur.net'
Evt sni aldatyr!

unutmuştur doğum gününüzü. sadece meraktan soruyorum. kaç yaşına giriyorsunuz? yazı stili genç göstermiş.

Yookk artkk kesnlikle sanmiym kadinn daa atamazzz
şaka mısınız? arkadaşlar sesli harflerden dem vurmasına rağmen seslileri yine yutmuşsunuz, araya 8 -9 ünlü harfi sığdırmak yorucu olmasa gerek?
bi de neden hemen soğıudu mu acaba? neden böyle bir şey yaptı senaryolarına giriyorsunuz ki? unutmuş da olabilir, sizi düşünüp göndermek de istemiş olabilir.. öküz altında hep bi buzağı arama, hep bi acaba , neden soruları insanı yorar..

Sesli harflerle ilgili yeteri kadar makara döndüğüne göre yoruma geçcem bana bişey kalmamış:)))
Senden sogumasını sadece bundan anlıyamassın genelde sogumus gibi bi tavrı varmı?
Belkide sadece git kafa dagıt diye düşünüyor

X