• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kızlarrrrrrr düşüncelerinizi bekliyorumm bu da bizim yatak odam :)

bty2210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
227
25
48
İstanbul
$karizma yatak odasý_1.webp$gardolap.webp$tuvalet masasý.webp$tuvalet masasý aynasý.webp$þifonyer.webp$þifonyer makyaj aynasý.webp$komidin.webp

Not: Her türlü olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorummm :)

Son düzenleme:
rengi çok koyu geldi bana. yatak odası için açık renk daha iyi olur diye düşünüyorum. benim fikrim buu. bide sürgülü dolaplar daha kullanışlı yer bakımından..

rengi çok koyu geldi bana. yatak odası için açık renk daha iyi olur diye düşünüyorum. benim fikrim buu. bide sürgülü dolaplar daha kullanışlı yer bakımından..

evet canım aslında rengi bana da koyu geldi ama ileride beyaza boyayabilirim diledigim gibi rengini oynayabilirim diye düşündüm.. dolap ile ilgilide dedigin gibi yer bakımından sürgülü daha kullanışlıdır elbette ama benim o konuda hem yer problemim yok hemde ileride rayları bozuldu vs gibi derdim olmaz diye düşündüm :/ :) düşüncen için teşekkür ederim o kadar kişiden ayrıca tek cevap yazan sen oldugun içinde teşekkürler...

evet canım aslında rengi bana da koyu geldi ama ileride beyaza boyayabilirim diledigim gibi rengini oynayabilirim diye düşündüm.. dolap ile ilgilide dedigin gibi yer bakımından sürgülü daha kullanışlıdır elbette ama benim o konuda hem yer problemim yok hemde ileride rayları bozuldu vs gibi derdim olmaz diye düşündüm :/ :) düşüncen için teşekkür ederim o kadar kişiden ayrıca tek cevap yazan sen oldugun içinde teşekkürler...

rica ederim.... güzel günlerde kullanman dileği ile... gülerek eskit.

güzel günlerde kullan canım güzelmiş takımın bende bu tonlarda beğendim sonra iptal ettik fiyatı yüksek geldi falan kararsızım şimdi sen kaça aldın öğrenebilir miyim canım?

güzel günlerde kullan canım güzelmiş takımın bende bu tonlarda beğendim sonra iptal ettik fiyatı yüksek geldi falan kararsızım şimdi sen kaça aldın öğrenebilir miyim canım?

teşekkür ederim canım.. normalde fiyatı 8 bin küsürdü ama biz aldıgımız zaman %50 indirim yapmışlar 4 bin küsüre düşmüştü fiyatı Ben karyola istemediğim için almadım karyolasını. 2 komidin,tuvalet masası ve aynası,gardolap,şifonyer ve aynası 3500lerde bişey tuttu

Bu tarz mobilyaları pek beğenmezdim üstelik rengi de koyu olduğu halde bunu çok beğendim. malzemesi nedir acaba ? Güle güle kullanın.

çok koyular canım, mobilyanın modeli iyi ama kesinlikle kırık beyaz ya da beyaz düşün derim...boyatırım diyorsun ama boyatması da yeni mobilya fiyatıdır...ablam mobilyası bu renkte boyatayım dedi beyaza, anaam, 5 000 tl tutar ..düşünsene o fiyata yeni çok şık takım alırsın...:15:

Bu tarz mobilyaları pek beğenmezdim üstelik rengi de koyu olduğu halde bunu çok beğendim. malzemesi nedir acaba ? Güle güle kullanın.

teşekkür ederim malzemesinden bende anlamıyorum aslında.. evet rengi koyu ama kayınpederimin tavsiyesi üzerine bizde buna karar verip aldık. Tepe home mağazasından aldık eger bulundugun yerde varsa ordan bakabilirsin.

çok koyular canım, mobilyanın modeli iyi ama kesinlikle kırık beyaz ya da beyaz düşün derim...boyatırım diyorsun ama boyatması da yeni mobilya fiyatıdır...ablam mobilyası bu renkte boyatayım dedi beyaza, anaam, 5 000 tl tutar ..düşünsene o fiyata yeni çok şık takım alırsın...:15:

hadi ya o kadar tutuyor mu boyatmak :) neyse bende biraz eskitip öyle boyatırım olmadı kendim boyarım boyayabilirsem :D rengi koyu biliyorum ama olsun gene de kullanıslı olacagını düşündügüm için begendim ben :)

madem olumlu olumsuz fikir soruyorsun o zaman söyleyeyim. ne rengini ne modelini beğenmedim. hem iç karartici hem de cok ağır bi model.

Ben çok beğendim bu tarz mobilyalar çok hoşuma gidiyor. Rengine gelince evindeki diğer eşyaların rengine uyumlu ise bence güzel. Fakat koyu renk tozları çok gösterir. Kaliteli bir ürün belli güle güle kullanın :16:

Back
X