galıba mantar oldum ve delırmek uzereyım ..kasıntı yanma acı ve peynır kesıgı gııb beyaz akıntı arastrıdım mantar olmusum...eczaneden teymın edebılecegım bı krem ısmı arıyorum bılen varsa lutfen yazsın mafoldumbenmafoldumben
evet cokk dogru onu belırtmeyı unutmusummm ....Genitial bölge için mantar kremi deseniz belki yardımcı olurlar :uhm:
evet ama su an ıs yeırnde oldugum ııcn dısarı cıkmam ımkansız ..esımden rıca ettım oda tabıykı gıdıp utandııg ııcn anlatamıyor ılac ısmı soylersem daha kolay olur dedı.netten arastırdım ama sonuc alamadım ..Canim sana ilac önermemiz yasak.. ancak eczaneye gittiginde durumu izah ettiginde zaten en iyisini vereceklerdir.
Gecmis olsun canima.s.
o kısma sabun kullanıması mantara yol acıyor dıye bılıyordum ama:1shok:hacııışakiiiiiiiiiir :))
cokkk tesekur ederımmm....İlaç ismi vermek doğru değil ama bu konuda neler yaşadığınızı tahmin ettiğim için ve bir sakıncası olamdığı için söylüyorum travazol aldırabilirsiniz
araştırmakla kendi kendinize teşhis koymanız ne kadar sağlıklı??
ya teşhisiniz yanlışsa ve önerilen ilaç başka sorunlara yol açarsa??
ayrıca her mantara krem verilmez, ben ağızdan ilaç kullanmıştım..
hacııışakiiiiiiiiiir :))
galıba mantar oldum ve delırmek uzereyım ..kasıntı yanma acı ve peynır kesıgı gııb beyaz akıntı arastrıdım mantar olmusum...eczaneden teymın edebılecegım bı krem ısmı arıyorum bılen varsa lutfen yazsın mafoldumbenmafoldumben
troysd mucize bi krem ya yanığa kadar herşeye iyi geliyo aynen katılıyorum...:içelim:canım bak kesinlkle all lütfen hiçbir yan etkisi yok ve dua edeceksn bana bak gör bnmkini hiçbişi kesmiodu ama o kesti..troysd ve bepantene ikisini az az karıstırıpp sürüorsn kasıntı bölgeene hemen 1 sn bile gecmedn kesioo bak ltfn al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?