• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrrrrr acıl yardımmmm....

bahar07

duru'm güzel kızım
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.275
1
116
42
Antalya
galıba mantar oldum ve delırmek uzereyım ..kasıntı yanma acı ve peynır kesıgı gııb beyaz akıntı arastrıdım mantar olmusum...eczaneden teymın edebılecegım bı krem ısmı arıyorum bılen varsa lutfen yazsın mafoldumbenmafoldumben

galıba mantar oldum ve delırmek uzereyım ..kasıntı yanma acı ve peynır kesıgı gııb beyaz akıntı arastrıdım mantar olmusum...eczaneden teymın edebılecegım bı krem ısmı arıyorum bılen varsa lutfen yazsın mafoldumbenmafoldumben

Canim sana ilac önermemiz yasak.. ancak eczaneye gittiginde durumu izah ettiginde zaten en iyisini vereceklerdir.

Gecmis olsun canima.s.

Canim sana ilac önermemiz yasak.. ancak eczaneye gittiginde durumu izah ettiginde zaten en iyisini vereceklerdir.

Gecmis olsun canima.s.
evet ama su an ıs yeırnde oldugum ııcn dısarı cıkmam ımkansız ..esımden rıca ettım oda tabıykı gıdıp utandııg ııcn anlatamıyor ılac ısmı soylersem daha kolay olur dedı.netten arastırdım ama sonuc alamadım ..

ılaç ismi vermek doğru değil ama bu konuda neler yaşadığınızı tahmin ettiğim için ve bir sakıncası olamdığı için söylüyorum travazol aldırabilirsiniz

Sabun kullanmak değil.Genelde antibiyotikler mantara neden oluyor.Netden de okumuşsunzudur.O bölgeyi kuru bırakmak gerekiyor çünkü mantarlar suyu ve ıslaklığı çok seviyorlar.Ben 5- 6 ay tedavi gördüğüm için uzmanlaştım bu konuda :)) Krem sürmek bi nebze kesecek ama önemli olan doktor kontrolünde vajinal tablet(fitil) kullanmanız ve içteki peynir kesiği dediğiniz şeylerin kurutulup yok edilmesi,çünkü asıl kaşıntıya onlar sebep oluyor ve bazı insanların bünyesi de mantara sebep oluyormuş. Ayrıca bu dönemde süt,peynir ve mayalı şeyler yiyip içmekten uzak durmak gerekiyormuş.

araştırmakla kendi kendinize teşhis koymanız ne kadar sağlıklı??
ya teşhisiniz yanlışsa ve önerilen ilaç başka sorunlara yol açarsa??
ayrıca her mantara krem verilmez, ben ağızdan ilaç kullanmıştım..

dogru ama su an doktora gıdemıyorum ve en azından kasıntımı azaltacak bır care arıyorum ..ama haklıısn en ıyı doktora gorunmektır mutlaka tabıykı gııdıcem..en kısa zamnda

araştırmakla kendi kendinize teşhis koymanız ne kadar sağlıklı??
ya teşhisiniz yanlışsa ve önerilen ilaç başka sorunlara yol açarsa??
ayrıca her mantara krem verilmez, ben ağızdan ilaç kullanmıştım..

Evet bende kullandım ilaç ama o ilaçlar karaciğere çok zararlı.Krem sadece kaşıntıyı alacak,içine değil de yüzeyine kullanacak.Ayrıca zor durumda olduğunu ve çıkamayacağını belirtmiş.Çok da doğru teshis koymuş.

ılacın Endikasyonları - Kullanılması Gereken Durumlar

Şiddetli iltihabi veya ekzematöz reaksiyonlarla seyreden derinin yüzeysel mantar enfeksiyonlarının (örn. ayak parmakları arası, ellerde, kasık ve genital alanlarda) başlangıç ve ara tedavisi için uygundur.)

hacııışakiiiiiiiiiir :))

arkadaşım Allah yardımcınız olsun ya kızken ne rahattım ya of of....boshayallersmileen güzeli bi doktora gidin saziye arkadaşıma katılıyorum temizlik iyi geliyo bazen önemsemiyoruz ondan oluyo müsait zaten genital bölge en ufak şeyden mikrop kapıyoruz.:CüvCüv:

sana ilaç önermiyelim ama yapacagın en önemli şey genital bölgeni canın yanabilir ama biraz fazla sıcak suyla yıkaman o kadar iyi geliyoki hamileligimde çok çektim bende dr önermişti...çok iyi dene bi bak istersen

canım bak kesinlkle all lütfen hiçbir yan etkisi yok ve dua edeceksn bana bak gör bnmkini hiçbişi kesmiodu ama o kesti..troysd ve bepantene ikisini az az karıstırıpp sürüorsn kasıntı bölgeene hemen 1 sn bile gecmedn kesioo bak ltfn al

canım bak kesinlkle all lütfen hiçbir yan etkisi yok ve dua edeceksn bana bak gör bnmkini hiçbişi kesmiodu ama o kesti..troysd ve bepantene ikisini az az karıstırıpp sürüorsn kasıntı bölgeene hemen 1 sn bile gecmedn kesioo bak ltfn al
troysd mucize bi krem ya yanığa kadar herşeye iyi geliyo aynen katılıyorum...:içelim:

trosyd kullandım ben de doktor vermıştı. 2 ay önce yine mantar olduğumda :((
su değdirmemeni pamuklu iç çamaşırı giymeni öneririm. kabus gibidir bu hastalık :(

canım herdoktor aynısı veriyo zaten.eczaneciyide sorsan direkt sana.TARAVOCORT vericektir.iki kere kullanman yeterli.bana güven.bol su iç ayrıca

Back