- 3 Eylül 2024
- 145
- 42
- 29
- Konu Sahibi Aysenur38ao
1 ay önce mtx iğnesi ile düşük yaptım 5 haftalikti regl oldum sizce ne zaman tekrar gebelik dusunmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizcesi değil de genelde 6 ay falan bekleniyor Dr un sana bişi demedi mi?1 ay önce mtx iğnesi ile düşük yaptım 5 haftalikti regl oldum sizce ne zaman tekrar gebelik dusunmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Bı kaç ay dediBizcesi değil de genelde 6 ay falan bekleniyor Dr un sana bişi demedi mi?
Tabii ki sizce ya diyeceğim çünkü bunu yaşayan bı çok arkadaş var biliyorlarBizcesi değil de genelde 6 ay falan bekleniyor Dr un sana bişi demedi mi?
En az 3 ay max 6 ay. Rahim dinlenmesi gerekiyor yoksa düşük tekrarlayabilir1 ay önce mtx iğnesi ile düşük yaptım 5 haftalikti regl oldum sizce ne zaman tekrar gebelik dusunmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Anladım teşekkürlerEn az 3 ay max 6 ay. Rahim dinlenmesi gerekiyor yoksa düşük tekrarlayabilir
Küçük haftalarda ki düşüklerde 1 regli geçsin yeter diyor genelde doktorlar
Bneim doktorum da bı kaç ay demisti ama korkuyorum da bı yandanKüçük haftalarda ki düşüklerde 1 regli geçsin yeter diyor genelde doktorlar
Dr senin durumuna göre belirlee onum misal ben dusuklerimden bı tanesinde 1 ay korundum bı tanesinde 3 ay. :)) dolayısıyla ikisinde bile ayrı ayrı zaman bekletildim. Senin ilac vücutta bı sure kalacak sonuçta. Bı kaç ay bı aciklama değil. O yüzden dedim. Net cevap almalısın konuşup.Tabii ki sizce ya diyeceğim çünkü bunu yaşayan bı çok arkadaş var biliyorlar
Dusukte mı iğneyle sonlandırmaya mı?Küçük haftalarda ki düşüklerde 1 regli geçsin yeter diyor genelde doktorlar
Anladım hayırlısı bakalimDr senin durumuna göre belirlee onum misal ben dusuklerimden bı tanesinde 1 ay korundum bı tanesinde 3 ay. :)) dolayısıyla ikisinde bile ayrı ayrı zaman bekletildim. Senin ilac vücutta bı sure kalacak sonuçta. Bı kaç ay bı aciklama değil. O yüzden dedim. Net cevap almalısın konuşup.