Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlarrrrr

fenomen

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.281
1.962
kızlar küçü asla ihmal etmeyin ben küçe başlamadan önce ölçüsü 85 di küü yaklaşık iki ay çok düzenli kullandım hiç aksatmadan sabah akşam ve başka hiçbirşey yapmadan bide rezenyle adaçayı içmiştim masaj falan yapamadım ama 5cmlik bi gelişme kaydettim bence küçü asla bırakmayın ve pozitif düşünün birde ben mesela ne kada küçükler ya deip moralimi bozdum buara ve bir baktım 89a inmiş hemde adet dönemimdeyim yani yaptığım bütün şeylerin etkisini geri döndürdüm şimdi tekrar pozitif düşünmeye başladım büyüyecekler die size tavsiyelerim bunlar herşey memişler içiiinnnnnnnnnnnn
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

Canim cok sevindimm darisi basimiza, bende kuru üzüm yemeye basladim ayni etkiyi gösterir InsAllah:KK70:D

gösterir canım gösterir ya gene forumdan bi arkadaş yazmıştı şimdilerde kara üzümün yaşıçıktı onu yiyin o dahada etkili hemen farkedeceksiniz etkisini die ben onu deneyeceğim yazın hadi bakalın hayırlısı ama hala istediğim gibi deiller bi bu kadar cewap verdiler ama yılmak yok yola dewam onlar inatçıysa ben dahada inatçıyımm :KK70::KK70::KK70: delikafadulden

X