Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah razı olsunMerhaba canım hayırlısı olsun İnşallah![]()
Ne kadar oldu canım senin inşallah duyarsın inşallahBen kalp atışını duyamadım bana da dua eder misin![]()
İnşallah kuzum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahIsteyen herkesinde, bebek bekleyen herkesinde, cocuk sahibi olmus olan herkesinde sağlikla buyuttugu musmutlu evlatlari olsun insallahhh.
Bazen geç döllenme olabiliyor kuzum inşallah öyledir inşallah duyarsın Sağlıcakla kucağına alırsınAmin inşallah canım 2 ayrı doktora gittim bugün yeni bi doktora başladım daha küçük olduğunu 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi 6 haftalık hamileyim yemi doktora göre diğer doktora göre 6 hafta da kalmış kürtaj olmam gerektiğini söyledi ikisi de özel doktor İnşalalh haftaya hayırlı haber alırım Allahtan ümit kesilmez
Maşallah gözün aydın.Doktora gittim 6+3 kalp atışınıda duyduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Çok teşekkür ederim karnımdanMaşallah gözün aydın.Karından mı duyuldu yoksa vajinal usg den mi