• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrr

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
273
56
18
25
Doktora gittim 6+3 kalp atışınıda duyduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🥹🥰

Eklentiler

• IMG_6194.jpeg
    IMG_6194.jpeg
    225,3 KB · Görüntüleme: 30
Ben kalp atışını duyamadım bana da dua eder misin 🙏

Isteyen herkesinde, bebek bekleyen herkesinde, cocuk sahibi olmus olan herkesinde sağlikla buyuttugu musmutlu evlatlari olsun insallahhh.

Amin inşallah canım 2 ayrı doktora gittim bugün yeni bi doktora başladım daha küçük olduğunu 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi 6 haftalık hamileyim yemi doktora göre diğer doktora göre 6 hafta da kalmış kürtaj olmam gerektiğini söyledi ikisi de özel doktor İnşalalh haftaya hayırlı haber alırım Allahtan ümit kesilmez

Amin inşallah canım 2 ayrı doktora gittim bugün yeni bi doktora başladım daha küçük olduğunu 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi 6 haftalık hamileyim yemi doktora göre diğer doktora göre 6 hafta da kalmış kürtaj olmam gerektiğini söyledi ikisi de özel doktor İnşalalh haftaya hayırlı haber alırım Allahtan ümit kesilmez
Bazen geç döllenme olabiliyor kuzum inşallah öyledir inşallah duyarsın Sağlıcakla kucağına alırsın

Back