• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrr testlere bakar mısınız

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
239
39
18
25
Bir gebenin günlüğünden test aldım aşağı da ki gibi çıkıyor asla anlamadım ya kullanan varda yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_5721.jpeg
    IMG_5721.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5724.jpeg
    IMG_5724.jpeg
    195,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5746.jpeg
    IMG_5746.jpeg
    268,7 KB · Görüntüleme: 27
Öyle yapıyorum sıvı alımımı kesiyorum hepsi aynı çıkınca kafam karıştı
Hepsi aynı gibi gözükebilir ama değil canım en son test bugün yaptıysan kurumasını bekle ben bu koyulukta ilişki yaşadım ateş takibi yaptım şuan 8 gün geçikmem var

Iki cizgi de ayni koyulukta olmasi gerek. Henuz pozitif degil. Pozitifi gorene kadar mutlaka sabah aksam ayni saatlerde yapmanizi oneririm.

Öyle yapıyorum sıvı alımımı kesiyorum hepsi aynı çıkınca kafam karıştı
Pik demiyorum ama ben emin olmak için ateş takibi yaptım bu koyulukta 36.2 öbür gün 37.1 çıktı o gün ve bir gün arayla başka gün ilişki yaşadım şuan akıntılarında önemli takip et

Pik demiyorum ama ben emin olmak için ateş takibi yaptım bu koyulukta 36.2 öbür gün 37.1 çıktı o gün ve bir gün arayla başka gün ilişki yaşadım şuan akıntılarında önemli takip et
Yapmaya devam edeceğim bakalım

Ondan beridir deniyorum

geçen ay değil önceki ay 1 gün gecikti geçen ay 1 gün erken oldu
Benim il gbeligimde 18 Şubat olmam gerekirken 12 Şubat adet oldum martın 13 de 4 haftalık hamile çıktım yani burdada okudum bazı kişiler hamile olmadan önceki ay önceki adet tarihlerinde oynama oluyor benim ilk gebligimde olduğu gibi hadi hayırlısı diyelim bakalım bu ayda geçen 1 hafta geç oldum

Benim il gbeligimde 18 Şubat olmam gerekirken 12 Şubat adet oldum martın 13 de 4 haftalık hamile çıktım yani burdada okudum bazı kişiler hamile olmadan önceki ay önceki adet tarihlerinde oynama oluyor benim ilk gebligimde olduğu gibi hadi hayırlısı diyelim bakalım bu ayda geçen 1 hafta geç oldum
Çok istiyoruz Rabbim inşallah nasip eder hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum

Back