- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
-
Kac dakikada cikti?Kızlar benı hatırlıyosanız on gun once bı odrar tesı yapmıstım ve negatıftı ben 31 aralıktada ıkı gun duren bı adet oldum cok kısa surdu ve dun yedısınde pembe bı akıntı geldı ıcıme kurt dustu ınanmadım yapmadım esım yap dedı ve arıcam fotoyu sıze boyle bısı mumkunmu
Sizde gordunuz mu canım bazen kahve geldı bazen adet gıbı ama. Ikı uc gun anca surdu dunde pembe bı az akıntı gelmıs bende yaptım boyle bısı olması mumkun muYerleşme kanaması olmuş demek ki hayırlı uğurlu olsun kanama 1 2 damladan fazla ve kahverengi dışımda olursa durma doktora git. Sağlıkla ilerlesin inşallah
31aralıkta oldum ıkı uc gun anca surduBence olabilir adet tarihin ne zamandı
Yani tam adet tarihinde mi kan geldi31aralıkta oldum ıkı uc gun anca surdu
Evet canımA
Yani tam adet tarihinde mi kan geldi
31 kasımda olmustum cunku hatta sasırdım cunku bnde pcos bar uc dort ayda bır adet gordugumu bılıyorum benEvet canım
Bilemedim canım testte çizgi gördüm ama kan ver bence yada testi tekrarlaEvet canım
Mumkun olabilir ama cizgi cok silik birde bu markaya cok hatali sonuc veriyor diyorlar, istersen baska marka ile tekrar dene.Kızlar boyle bısı mumkunmu
Tekrarlıycam canım ama basımın agrısından duramıyorum sabahtan berı mıde bulantısıda bı yandan cok kotuyumMumkun olabilir ama cizgi cok silik birde bu markaya cok hatali sonuc veriyor diyorlar, istersen baska marka ile tekrar dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?