• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrrrr sizce hamilemiyimmm ???

Tugba5461

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
6
1
1
24
Cok duzensiz adet oluyorum en son subatin 1 inde oldum esimlede adetken korunmuyoruz bugunde adetken korunmazsanda cocuk olma ihtimali oldugunu ogrendim 9 gun gecti hala adet olmadim bugun test yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim neden boyle oluyor adetken korunmak gerekiyor mu bilgisi olan varmi yardimci olurmusunuz ? Daha 10 aylik bebegim var hic hamile olmak istemiyorum insallah hamile degilimdir 🥺

Cok duzensiz adet oluyorum en son subatin 1 inde oldum esimlede adetken korunmuyoruz bugunde adetken korunmazsanda cocuk olma ihtimali oldugunu ogrendim 9 gun gecti hala adet olmadim bugun test yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim neden boyle oluyor adetken korunmak gerekiyor mu bilgisi olan varmi yardimci olurmusunuz ? Daha 10 aylik bebegim var hic hamile olmak istemiyorum insallah hamile degilimdir 🥺
Adetken nasıl ilişki yasiyabiliyorsunuzki.. çok sağlıksiz ve zararlı birşey tabi bu işin tıbbi tarafı.. manevi tarafına girmiyorum bile .

Korunmanın başka yollarıda var bu zaten duyduğunuz gibi çokta güvenilir değil..

Neden adetliyken iliski yerine takiliyorsunuzda sadece yazdigima odaklanıp cevap vermiyorsunuz ??

Neden adetliyken iliski yerine takiliyorsunuzda sadece yazdigima odaklanıp cevap vermiyorsunuz ??
Her ikisinin de cevabını verdim ..

Adetken nasıl ilişki yasiyabiliyorsunuzki.. çok sağlıksiz ve zararlı birşey tabi bu işin tıbbi tarafı.. manevi tarafına girmiyorum bile .

Korunmanın başka yollarıda var bu zaten duyduğunuz gibi çokta güvenilir değil..

Regl ilken ilişkiye girmeniz çok saçma çünkü hem sizin sağlığınızı hem eşinizin sağlığını tehlikeye atarsınız. Ayrıca mide bulandırıcı bir şey

Adetken ilişkide bulunmayin. Enfeksiyon açisindan riskli. Rahim agzi adet kaninin geçmesi için genişler o yuzden enfeksiyonlar için risk artar. Diger konu kan sperm hucrelerinin canliligina etki eder. Hamile kalina bilir ama adetden hemen sonra yumurtlayanlar için geçerli. Mesele 5 gun adrt suruyor 7ci gun yumurtlama oluyorsa adetdeki ilişkiden canli kalan spermlerle ihtimal var. Spermler de super kahraman drgiller 3-4 gun içinde olurler. Yumurtlamaya denk gelmediyse ihtimal yoktur. Testin de negatif zaten yani ihtimal sifir.

Testiniz negatif çıkmış zaten hamile olsaydınız pozitif çıkardı.
Anladığım kadarıyla rahat bi ilişki yaşayabilmek adına bunu yapıyosunuz. Spiral taktırsanız reglken değil de her zaman rahat bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Testiniz negatif çıkmış zaten hamile olsaydınız pozitif çıkardı.
Anladığım kadarıyla rahat bi ilişki yaşayabilmek adına bunu yapıyosunuz. Spiral taktırsanız reglken değil de her zaman rahat bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Bizde boyle düşünüyoruz

Peki neden hala regl olmadim bugun 10 gun oldu ?

Peki neden hala regl olmadim bugun 10 gun oldu ?
Doktora gittiniz mi? Gitmediyseniz.. burda kimse bilemez sizin neden regl olmadığınızı Google ye de yazsanız bin bir sebeb bulabilirsiniz burda hekimler bile teşhis koyamaz muayene etmeden ..

Back