Kızlarrrrr akıl istiyorumm

Kızınız olmadan önce nasıldı peki cinsel hayatınız? Bazı erkekler çocukları olunca eşlerini çok kutsallaştırıyor yakınlık kurmakta zorluk çekebiliyor diye biliyorum ben. Burada tecrübeli insalar vardır kesin onlar daha iyi bilirler. Olabilir mi kızlar ne dersiniz?

ilk yazdığın mesaja göre cevap yazıyorum... eşim benimle ilgilenmiyor, soğuk davranıyor, aşk yönünden düşkünlük yönünden soğuk demişsin... cinselliğe de yanaşmıyor, uflayıp pufluyor demişsin ama beni seviyor bilyiorum demişsin... çok afedersin de sevgi bunun neresinde? ben göremedim de...

Bence çocuk doğduktan sonra kendini dışlanmış hissetmiş olabilir. Çoğu erkek hissediyor. Araya soğukluk giriyor o zamanda. Tabi aile evinde yaşamanızda dezavantaj.

Eşinle aranızda sorunlar vardı sizin değil mi?
Kayınvalide ile ilgili vs
Belki adam soğumuştur aranızda ki sorunlar nedeniyle.
Önce konuşun olmadı doktora gidin

Benim ilk mesajım buydu?
Neden buna cevap yazmak yerine diğerine yazıyorsun?
Kendini mazlum gösterip, beni insanları aşağılayan biri olarak göstermek daha basit çünkü.
Ama üzgünüm tatlım.
Ben konuna gayet ılımlı ve adam gibi yorum yaptım inci_ser in yazdığı yorum da gayet hoşuma gitti güldüm.

Öylemi ne kadar güzell demekki yüzünüzü bi nebze olsa güldüre bilmişim :KK66:)). Ama yazık. SiZe insanları bu kadar aşağılamayı be kadarda güEl beceriyosunuz umarım hayatınızda bizler gibi sorunlar yaşamaz mutlu yaşarsını ayrıca imşa kurallarını bilen düzgün yazan insanlar karşınıza çıkar ama yok siz bencil ve küstah olDuğunuz için yalnız kalıcaksınız

Evet öyle.
Çok komiğime gitti güldüm.
Yazınız karmakarışıktı. İnci gayet güzel ifade etmiş. Yazdığın gibi konuşursan anlamaz demiş doğru demiş.

Aşağılamak için gülmemiştim.

Haddini aşmazsan iyi olur.
Yoksa bencil ve küstahlık nasıl olur daha iyi anlatabilirim.

telefonun içine düştüyse işin zor, evde ailede varmış oda etken tabi. bence bir akşam al kocanı çıkın ne bilim bi yemek yiyin, yürüyüş yapın, baktınız halen yanaşmıyor size, konuyu siz açın. neden kaçtığını sorabilirsiniz,
olabilir insanız artık sizi istemiyordur, elektrklenme olmuyordur.

Benim ilk mesajım buydu?
Neden buna cevap yazmak yerine diğerine yazıyorsun?
Kendini mazlum gösterip, beni insanları aşağılayan biri olarak göstermek daha basit çünkü.
Ama üzgünüm tatlım.
Ben konuna gayet ılımlı ve adam gibi yorum yaptım inci_ser in yazdığı yorum da gayet hoşuma gitti güldüm.

Evet öyle.
Çok komiğime gitti güldüm.
Yazınız karmakarışıktı. İnci gayet güzel ifade etmiş. Yazdığın gibi konuşursan anlamaz demiş doğru demiş.

Aşağılamak için gülmemiştim.

Haddini aşmazsan iyi olur.
Yoksa bencil ve küstahlık nasıl olur daha iyi anlatabilirim.
Tmm cnm

Kızlar brn 2 yıllık evliyim eşimle 10 yıllık bi flört dönemimiz oldu elin beni istemiyo kızlar yaani seviyo birlikte olnak iatemiyo ona yanaştığımda üff puff diyo yorgunum vesayre işte cinselliğide arıyorum kenara konuşmuyo bile eline alıyo telefonu saattlerce eoyun oynuyo başka biri yok eminim ama hep telde akşama kadar haftanın 3 günğ ile gider diğer günler evde ayrıca birlikte oturuyoruz ailesiyle 4 aylık bide kıIm var kızlar sorum şu kocamı basıl kazanabilirim nasıl sikkatini çekebilirimm
hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu ?

Önceden bu kadar değildi hep isteyince ben tmm derdim geri çevirmezdim bi de ben istim dedim beni reddetti dahada yanaşmadım o isteyince olurdu geçen gün yine yanaştım aynı tepkiyi verince buraya yazmak sizlerden akıl istemek istediim

Çhepiniz haklısınız arkadaşlar benim ciddi boyutta düşünmen laZım hepinize. Teşekkür ederim

Frkafka karma karışık yazmış olabilirim gülüyosanız bunu bnm yorumlarımın altında paylaşmanızı gerektirmezdi inci anlamamış olabilir sayfama bi bakın herke anlamış demekki siZde bi problem algı boZukluğu var neyse nee bana küstahlığı vs. Anlatabilirmisşn tatlım

imla hatasından ziyade telefondan kaynaklanan bi durum var sanırım.
zaten hızlı yazıp özensiz gönderiyorsanız bize haksızlık, ama tuşlarda bir sorun varsa da anladığımız kadarıyla yorum yapıyoruz

imla hatasından ziyade telefondan kaynaklanan bi durum var sanırım.
zaten hızlı yazıp özensiz gönderiyorsanız bize haksızlık, ama tuşlarda bir sorun varsa da anladığımız kadarıyla yorum yapıyoruz
Neyse arkadaşlar sizlerden yardım ve akıl istediğim konunun geldiği yere bakın bnm niyetim siLerle tartışmak hakaıLık yapmak değil ayrıca yorum yapan herkee açıklana yaptım dahada yapma gereği duymuyorum beni dinleyip özenle meaaj yaAn arkadaşlara çok teşekkür ederim bu kadarı kafi hoşçakalın

Frkafka karma karışık yazmış olabilirim gülüyosanız bunu bnm yorumlarımın altında paylaşmanızı gerektirmezdi inci anlamamış olabilir sayfama bi bakın herke anlamış demekki siZde bi problem algı boZukluğu var neyse nee bana küstahlığı vs. Anlatabilirmisşn tatlım

Ben senin yazim hatalarina gulmedim. Arkadaşın yazdigi yoruma guldum. Nerede masil gulecegimi size soracak degilim zaten.

Neyse cevabini vermiş yoneticilerimiz.
Konuyu buraya kendin taşıdın.
Ilk mesajimi baz olsan böyle olmazdi :KK66:

X