• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlarrrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim nasil kaldin kacgun denedin ve ne zaman gebelik testi yaptin soylermisin ya :) benimde ilk denemem ovulasyon
2. Denemede gebe kaldım ayın 20 sinde adet olacağım gündü bende o günden önce yani ayın 19 unda içime bi his doğdu ovülasyon testi yaptım onunlada gebelik öğrenen var yaptım baktım baya koyu çıktı t çizgisi normalde silik olması lazım bende tabi baya heyecan yaptım merak ettim ertesi gün uyandığım gibi gittim erken gebelik testi aldım ve kopkoyu bi çizgi inşallah sizde gebe kalırsıniz

2. Denemede gebe kaldım ayın 20 sinde adet olacağım gündü bende o günden önce yani ayın 19 unda içime bi his doğdu ovülasyon testi yaptım onunlada gebelik öğrenen var yaptım baktım baya koyu çıktı t çizgisi normalde silik olması lazım bende tabi baya heyecan yaptım merak ettim ertesi gün uyandığım gibi gittim erken gebelik testi aldım ve kopkoyu bi çizgi inşallah sizde gebe kalırsıniz
Saol canim hamilelerin duasi kabul olurmus insAllah

Saol canim hamilelerin duasi kabul olurmus insAllah
Ben hep söylüyorum isteyen herkese bu duyguyu yaşat diye allahım inşallah sizde bi an önce gebe kalırsın vazgeçme asla ben olmayacak diyodum hep Kandil günü ilk defa namaz kılıp dua ettim ağlayarak bu ay benim yüzümü güldür allahım dedim ve bu ay benim yüzüm güldü hiç beklemediğim bi zaman da hemde Allah’ıma şükürler olsun banada yaşattı bu duyguyu 🤲🤲🤗🤗

Valla hiç aklıma gelmedı üzüldüm bide işte havuç suyuna başlıcam bugün
Bekleyin isterseniz bir sene kadar ben bir senenin sonunda gebe kaldım olmadı gidersiniz doktora özellikle stres yapmayın ilişkiye girildiği zaman çocuk için değil de kendiniz için ilişkiye girin gene yumurtlama gününde olsun da kafaya takmayın ben hiç umursamazdım

Bekleyin isterseniz bir sene kadar ben bir senenin sonunda gebe kaldım olmadı gidersiniz doktora özellikle stres yapmayın ilişkiye girildiği zaman çocuk için değil de kendiniz için ilişkiye girin gene yumurtlama gününde olsun da kafaya takmayın ben hiç umursamazdım
Tedavi felan görmediniz demi

Sizin kaç ayda oldu yumurtlama gününü uygulamadan mı takıp ettınız yoksa test mı kullandınız

Back
X