Kizlarrrr normal dogum ve kalp

VisneReceliii

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
18.645
26.247
34
Kizlar ben 4,5 sene önce kalp icin hastaneye gitmistim kalbim agriyordu ve kalp kapakciginda sarkma olabilir demisti doktor,ilac vermedi.
Kadinlarin %90 oluyormus sanirim.. cok uzulunce , cok sinirlenince kalbim agriyor..
Suan hamileyim hamileligi daha sakin gecirdim aslinda..
Kalp kapakcigini doktora hic soylemedim ben normal dogum cok istiyorum suanda oyle gidiyo 36+4 olduk..
Boyle olup normal dogum yapan varmi sizce engelmi kalp ?
cuma doktora gidicem ama icim icimi yedi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhakak söylemelisin canım cok ciddi bi sorun bu benim kızımdada kalp kapakciği yetersizliği var doktotu diş çekiminde bile belirtin dedi.düşün yanı

Muhakak söylemelisin canım cok ciddi bi sorun bu benim kızımdada kalp kapakciği yetersizliği var doktotu diş çekiminde bile belirtin dedi.düşün yanı
yetersizligi farklimi oluyo.. benim sarkma var hafif demisti okadar ilac bile vermedi... unuttum gitti.. acaba boyle yasayan oldumu diye merak ettim

Benimde kalp yetmezligi cikti. Aile de irsi olarak kalp rahatsizligi var. Esim hamile oldugumu ogrendikteb sonra tekrar gidelim kardiyologa dedi. Doktorda kalp yetmezligi teshisi koydu. İlac istemedigim icin yazmadi. 8.ayda muhakkak gel doguma girmem gerekebilir dedi.

yetmezligi nasil oluyo :/ benim ki o kadar onemli degil galibaaa anlamadim kafam cok karisti offff bide normal istiyodum gerci saglikli dogsunda onemli degil

Valla bende bilmiyorum uzerine de dusmuyorum. Cunku kalp rahatsizliginin uzerine dustukce psikolojim bozuluyor. Hayirlisiyla saglikla dunyaya gelirler insallah. Doktora tekrar gorunmende fayda var. Kalbin en buyuk dusmani stres sikinti. Rahat ol hic biseye kafani takma

Bence doktorunla konuşmalıyım bu durumu acilen, çok önrmli olabilir canım. Çok geçmiş olsum sağlıklıca kavuş yavruna inşallah.

Çok geçmiş olsun Dr görüş tabi ama kendini sıkma çok kötü hiç bir yoruma takılma, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah tüm hamilelerle birlikte
Bebek için fetal eko yaptırdın mı, senle pek alakalı deil ama bebek için yani

Benm bi şikayetim olmamasına rağmen kontrollerde farkettiler kapakcik yetersizliği varmış hava mi ne kaciriyormus. 2ay önce dediler doğum esnasında müdahale gerekebilir sonra ameliyat gerekebilir dediler. Hatta gittiğim ve doğumu planladigim hastanede koroner yoğun bakım olmadığı için kabul etmediler 5 doktora gittim hepsi donanımlı hastanede dogum yap dedi ve doğuma kadar kardiyolog a da 2hafta ya bir muayeneye gitcem. .şikayetim olmamasına rağmen bana söylenenler bunlardi. Ilac ihtimallere karşı verdi geçen hafta. Kullanmadım henüz. 3 doktor Sezeryan önerdi. .son kontrollere göre karar verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…