- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
-
- Konu Sahibi VisneReceliii
Muhakak söylemelisin canım cok ciddi bi sorun bu benim kızımdada kalp kapakciği yetersizliği var doktotu diş çekiminde bile belirtin dedi.düşün yanıKizlar ben 4,5 sene önce kalp icin hastaneye gitmistim kalbim agriyordu vsvs kalp kapakciginda sarkma var demisti doktor..
ilac vs vermedi..
Kadinlarin %90 oluyormus sanirim.. cok uzulunce , cok sinirlenince kalbim agriyo.. yada panik ve heycan aninda elim ayagim titriyo..
Suan hamileyim hamileligi daha sakin gecirdim aslinda cok sinirli biri degilimde olunca fazla tepki oluyo...
Hamileyken cok basit bir konu yuzunden aglama krizine girdim nefessiz kaldim ölücem sandim ama bikere oldu sinir kriziydi galiba..
Kalp kapakccigini doktora hic soylemedim ben normal dogum cok istiyorum suanda oyle gidiyo 36+4 olduk..
Boyle olup normal dogum yapan varmi sizce engelmi kalp ?
cuma doktora gidicem ama icim icimi yedi merak ediyorum
yetersizligi farklimi oluyo.. benim sarkma var hafif demisti okadar ilac bile vermedi... unuttum gitti.. acaba boyle yasayan oldumu diye merak ettimMuhakak söylemelisin canım cok ciddi bi sorun bu benim kızımdada kalp kapakciği yetersizliği var doktotu diş çekiminde bile belirtin dedi.düşün yanı
Balla kan gerî kaçisi oluyormus ilaç kullanmıyor kızımda ama önemliymiş sen bi belirt canımyetersizligi farklimi oluyo.. benim sarkma var hafif demisti okadar ilac bile vermedi... unuttum gitti.. acaba boyle yasayan oldumu diye merak ettim
tamam tesekkur ederim :/Balla kan gerî kaçisi oluyormus ilaç kullanmıyor kızımda ama önemliymiş sen bi belirt canım
Rica ederim sağlıklı doğumlar...güle güle büyütün inşallah bebeğinizitamam tesekkur ederim :/
tesekkur ederm cnmRica ederim sağlıklı doğumlar...güle güle büyütün inşallah bebeğinizi
yetmezligi nasil oluyo :/ benim ki o kadar onemli degil galibaaa anlamadim kafam cok karisti offff bide normal istiyodum gerci saglikli dogsunda onemli degilBenimde kalp yetmezligi cikti. Aile de irsi olarak kalp rahatsizligi var. Esim hamile oldugumu ogrendikteb sonra tekrar gidelim kardiyologa dedi. Doktorda kalp yetmezligi teshisi koydu. İlac istemedigim icin yazmadi. 8.ayda muhakkak gel doguma girmem gerekebilir dedi.