• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kızlarrrr kına GECESİ ayakkabı olarak ben spor ayakkabısı giymek istiyorum

hemsire91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
11
0
36
Ordu
kızlarrrrr.....gelinlğin altına (daha önceden aldığım perfect step aykkabı -beyaz-)spor ayakkabı giymek istiyorum zizin fikirlkerinizi öğrenebilir miyimmmmm:10:

sebebi rahat olmak istemendir..yani ben olsam şu mantıkla düşünürdüm bir çok kına gecesinde oynaya bilirim yada duyunlerde ama bir kere ilk ve son diye çıktıgım evlilik yolunda şık olmak için elimden geleni yapardım yanı şık bir gelinlik ayakkabısı ve aldıgım kına gecesı kıyafeti için hoş bir ayakkabı

bencede o gece herkesin gözü senın üstünde olcak ve herkes seni değerlendirecek ne güzel olmş die üstü tabakhane altı şişhane demesinleer en azından babet giyebilirsin canım sonradan pişman olursun die düşünuyorum bnde kına gecemde babeet tarzı bişi giycem sanırm düğünümdede hem nişanlmla boyum aynı hemde rahatça kurtlarımı dökmek için :):)

Back