Dudak Makyajı Kızlarrrr dudaklarım kalınlaştı çok seksi oldum

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

evra_ni

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
147
4
47
inanılmaz bir günde dudaklarım angelia jolie nin dudakları gibi oldu inanmıyorum mükemmel incecik dudaklar kafam kadar oldu acayip seksi hissediyorum kendimi:))))
inanılmaz mucize bir günde kalınlaştı dudaklarım, şimdi sırrımı söylüyorum sıkı durun dudağımın 3 yerinden uçuk çıktı dudaklarım acayip şişti çok kötü görünüyor yardım edin nasıl geçirebilirim

bol bol teramisin sür
patlamış bi uçuğu başka şekilde kurutamassın =))

Allahım ya, gülsemmi üzülsemmi bilemedim yeminle. Ama ilk önce güliyim nolur:roflol::roflol:, konuya öyle bir girişin varki arkadaşım, bende lan birgünde nasıl o kadar şişer diyorum, hatta kafam kadar oldu lafı bitirdi beni:roflol::roflol:

Öhöm, öhöm şimdi efenim konuya dönecek olursak, İloşun dediği gibi teramisin sür, hemen kurutur. Geçmiş olsun:teselli::roflol:

eğer uçuğun yeni çıkacağını hissediyosanız buz sürcekmişsiniz çıkmasını önlüyomuş...ama iş işten geçmiş uçuk çıktıysa teramisin sürmek en faydalısı...

evet canım, nasıl olsa bu geçici bi durum. seksiliğin tadını çıkarmaya bak. öncelikle dudak kenarlarını dahada kalın gösterecek tarzda koyu bir kalemle dudak çizgini oluştur. akabinde koyu kırmızı bir rujla uçuğunu kapatacak şekilde rujunu sür ve dudaklarını sanki birini öpecekmiş gibi sürekli öne doğru uzat. bakta gör nasıl sükse yapıyorsun etrafta. angelia jolie halt etmiş senin seksiliğinin yanında.
geçmiş olsun canım. :jeyyar:

arkadaşlar teşekkür ederim, kırmızı bir ruj sürdüm bakan dönüp bir daha bakıyor acaba akşama kocişime dudaklarımı silikonmu yaptırdım desem:)))))

geçen gün benimde 4 tane birden çıkmıştı ben aklorvil uçuk kremi sürdüm tamamiyle geçmesi 5 günü buldu malesef teramisini bilmiyordum acaba o daha mı etkili olur.

uçuğa tek çözüm bir günde iyileştirir birdaha asla çıkmaz denenmiştir
asiviral teramisin hikaye

nası bi heyecanla girdim ama fıssssdelikafadulden
tahta kaşık ısıt bas derler ama zovirax kullan canım o daha bilimsel benimkini hemen geçiriyorhihoyyyt

canim ucuk virusu cok saglam ayakkabi degildir o yuzden doktora bir ara gorunmeni tavsiye ederim... herpes virusunun bir cinsi olup, nadir durumlarda cinsel organlarda bile cikmaya baslayabilir, bu yuzden eger boyle ucuk patlamalari yasiyorsan doktora danismani oneririm

ya arkadaşım konuya öyle bir girmişsinki,bende hani yeni bir ruj veya ürün umuduyla atladım.allah iyiliğini versin.
uçuğa gelince oynama yayılmasın,uçuk kremleri kullan geçecektir.

ay bnmde bikere aLerjiden dolayı şişmişti kötüde görünmüodu yerli angelina jolie oLdumdu :roflol:

geçmiş oLsun cnm biyerdede sarımsak uçuk virüsünü öldürdüğündn yok ediyo yazıodu ama ne kdr gerçk bilmiorm :1rolleyes:

hey allahim ya bende daldim hemen :))))
gece yatarken dis macunuda sürebilirsin kurutuyor

X