kızlarrrr deneyimlerinizi söyleyin lütfen:(

Ben hem polikistik over hastasıyım hemde çikolata kistim var.istediğim ılk ayda hamile kaldım ama doktorumum ilaç takviyesiyle 2.hamileliğin ilkini kaybettim karnimda kalbi durdu .simdi ise cok yeni henüz keseyi bile görmedik .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin pkonuz ne kadar ileriydi?misal adetleriniz nasıldı?ben ilaçsız adet olamayırumgerçi daha önce de yazışmıştık:)

bende ikinci kullanmamda hamile kaldım şuan 8 haftalığız ve ikiz :) bakalım rabbm kucağıma almayı nasp etcekmi inş. ikisi de sağlıklı olurdaa darısı isteyen herkese inş.

hayırlısı olsun inşallah. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.içimi rahatlattın teşekkür ederim:))

sizin pkonuz ne kadar ileriydi?misal adetleriniz nasıldı?ben ilaçsız adet olamayırumgerçi daha önce de yazışmıştık:)

hamile kalamayacak kadar ileri değil dedi doktor insanın içine kurt düşüyor işte. bende 15 haziranda adet olmam lazımdı hala olmadım. bakalım bir sürü test yapıldı sonuç ne çıkacak? sanada geçmiş olsun tatlım

bende ikinci kullanmamda hamile kaldım şuan 8 haftalığız ve ikiz :) bakalım rabbm kucağıma almayı nasp etcekmi inş. ikisi de sağlıklı olurdaa darısı isteyen herkese inş.

aminnnnn...hayırlı olsun canım çok sevindim.sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişlerini:) benide rahatlattın bu söylediğinle:))

kızlar aranızda polistik over olup hamile kalanınız oldumu???? olduysanız ne kadar süre sonra??

Beeeen Bende de yıllardır pcos var. Öğreneli 8 yıl falan oluyor sanırım. 2 yıllık evliyim. Bebek düşünmeye başladığımızdan 9 ay sonra hamdolsun güzel haberi aldık. 10 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse. 9 ayın ilk 6 ayı progestan ve folik asit kullandım. Sonra folik asiti bıraktım progestana devam ettim. (doktor kontrolünde tabii) Hamile kaldığım ay progestanı da bıraktım ama doktordan habersiz Bir tane ot duydum hayıt otu diye ona başladım o ay. Bilmiyorum onun mu etkisi oldu ama o otu içtiğim ay hamile kaldım şükür. Bir sürü ovulasyon testi yaptım ama tutturamadık. Polikistik durumu olanların asıl sorunu da bu aslında yumurtlama takibi yapılamıyor doğru genelde. Geç döllenme oldu zaten benim gebeliğim bir sonraki adetime 1 hafta kala tutmuş. Vakti gelince, rabbim nasip edince oluyor işte ne yaparsak yapalım. İsteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah. Hamişlere de hayırla sağlıkla kucaklarına almayı inşallah

bende de pko var canım bu ay klomen kullandım 15 gun arayla 2 yumurtam oldu.ve hala adet olamadım.ilkyumurtada bişey olmadı 2. de oldu mu bılmıyorum beklıyorum bakalım

İyi geceler yıllar önce yazmişaınız bişi sorabilirmitim size ❤

kızlar aranızda polistik over olup hamile kalanınız oldumu???? olduysanız ne kadar süre sonra??
Been. Gayet zayıf ve sağlıklı besleniyor olmama rağmen PCO vardı fakat 1 yol korunmasız ilişkiden sonra ancak geçen ay oldu 6 haftalık gebeyim suan yarın kese görmeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…