Kızlarrrr çoook silik bir çizgi görüyorum nolur bakınm

Haklısın aslında çatlamadan emin olunca insan genelde görüyor İnşallah istediğin zamanda nasip olsun

Canım artimed 2 tane erken gebelik yaptım yalancı pozitif çıkartıyor üzmek istemem ama kan vermeden önce heyecanlanıp sevinme sonrasında üzülmemek için
Ben de öyle düşünüyorum artık ya kan vermeye gidicem siz hangi aralıklarla yaptınız testi ben dün artımed yaptım negatifti bugün silik çıkardı işte biraz ama prodoctorda negatif gösteriyor

Sende daha yok mu bişeyler , sanırım bende de yok artımede de güvenim kalmadı herkes heveslenme yanlış çıkıyor diye yazıyor bana
Canım seni etkilemek istemedim çok inanmıştın diye ama o testler yanıltabiliyor benim sabah yaptım kaset testi ve negatif di yani bu saatten sonra pozitif olmaz yani sende ya kan ver içinde kalmasın yada bekle biraz daha testlere devam et belli de olmaz ya ne çok ümit bağlamak gerek nede ümitsiz olmak hayırlısı olsun

Ben de öyle düşünüyorum artık ya kan vermeye gidicem siz hangi aralıklarla yaptınız testi ben dün artımed yaptım negatifti bugün silik çıkardı işte biraz ama prodoctorda negatif gösteriyor
Ben ilk ve ikinci idrarla yaptım 2 testi art arda silik çıktı çok sevindim sonra kan vermeye gittim negatif çıktı çok üzüldüm

Benim bundan belirgin çıkıp kanda negatif çıktığı çok oldu testlere güven olmuyor Oyüzden hep elimde 3 4 farklı marka bulundururum
Benim ilk defa başıma geldi o yüzden üzülmüştüm 3 gün önce işte regl günümde yaptım şuan 3 gün gecikmedeyim belki geç döllenmedir bilemiyorum kan negatifti yükseldi mi haberim yok ne test yaptım ne kan verdim bir daha bekliyorum o yüzden

Belirtin var mıydı senin hiç
Tabiki de hiç regl olacak gibi hissetmiyordum bat gününe kadar sonra o gün adet ağrısı oldu ama gelmedi. Göğüs şişliğim felan yoktu yeni yeni şişiyor ağrıyor dokununca. Sık sık idrara çıkıyordum ayaklarım üşüyordu. 5-6 gündür özellikle sağ kasığımda ağrı hissediyordum bugün geçti gibi hisssdemiyorum artık bekliyorum öyle arada bir regl ağrısı geliyor kısa süreliğine geçiyor sonra

Yaaa hamileyseniz ve artımed bunu doğru çıkarmış olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…