- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
- Konu Sahibi nursenathegirlll
Sizin hangi markaydıBenimde boyleydi belki daha silikti 2 gün sonra koyulasti hayırlı olsun bence var gebelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin hangi markaydıBenimde boyleydi belki daha silikti 2 gün sonra koyulasti hayırlı olsun bence var gebelik
predictorSizin hangi markaydı
Ya bu prodoctorda niye çıkmıyor bu çizgi ben onu anlamadımpredictor
Daha yeni belki o yüzden olabilir kan testi yaptırın kesin sonuç daha iyi olurYa bu prodoctorda niye çıkmıyor bu çizgi ben onu anlamadım
Burda çok belli değil belki ama yakından bakınca çok hafif belli belirsiz bişey görüyorum üstelik hemen çıktı
İlerleyen günlerde tekrarlayıp takip edicem hepimizin hakkında en hayırlısı olsunBende transferimin 6ncı günü böyle silik bi çizgi görmüştüm. 6 ay olacak salı günü.
İnşaAllah sağlıklı hayırlı gebeliktir
İlk 3 dakikada çıkması önemli.
Evet canım var silik çizgi maşallah hemen kan vermelisinBurda çok belli değil belki ama yakından bakınca çok hafif belli belirsiz bişey görüyorum üstelik hemen çıktı
Veremem ki en erken pazartesi verebilirim bu arada prodoctor beni çok yanılttı ona ayrı şokumEvet canım var silik çizgi maşallah hemen kan vermelisin
Benim de bunlar var ama adet oncesı de oldu dye kale almamaya calıısyrm meme hassasiyeti arada gelıp 5dk hatırlatıp gidiyor. Gazım da cokk aşırı yumurtlamadan beri gecmedı artıyor dişcim tedavi mı yarım braktı bugun röntgen ısteyınce suphem var dedim haftaya gdecegım duruma gore Mecbur erken yapmak zorundayım test bende. Elimde normal test var 11 tane ama ckkmaz diye yapmadım henuzBel ağrısı göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık batması var
Ya denesene sen de ne olacağını bilemeyiz sonuçtaBenim de bunlar var ama adet oncesı de oldu dye kale almamaya calıısyrm meme hassasiyeti arada gelıp 5dk hatırlatıp gidiyor. Gazım da cokk aşırı yumurtlamadan beri gecmedı artıyor dişcim tedavi mı yarım braktı bugun röntgen ısteyınce suphem var dedim haftaya gdecegım duruma gore Mecbur erken yapmak zorundayım test bende. Elimde normal test var 11 tane ama ckkmaz diye yapmadım henuz
Ya testten teste değişir testler yanıltır en kesini kandır kanda net çıkarVeremem ki en erken pazartesi verebilirim bu arada prodoctor beni çok yanılttı ona ayrı şokum
Benimde bugün çatlamanın 11.günü ve testler negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum bakalım pazar günü tehlikeli olurum çünkü yumurtlamadan sonra 13.gün genelde geliyorBenim de bunlar var ama adet oncesı de oldu dye kale almamaya calıısyrm meme hassasiyeti arada gelıp 5dk hatırlatıp gidiyor. Gazım da cokk aşırı yumurtlamadan beri gecmedı artıyor dişcim tedavi mı yarım braktı bugun röntgen ısteyınce suphem var dedim haftaya gdecegım duruma gore Mecbur erken yapmak zorundayım test bende. Elimde normal test var 11 tane ama ckkmaz diye yapmadım henuz
Kesin hüküm vermemelisin normal zamanda yumurtlama olsa dahi gecıkınce görenler var. Ben de yine risk olacak ama adet gunu de bakıp gıdecegım ertesi gün negatif olursa diş DRM Perşembe gell dedi engec adet de Çarşamba. Sanırım kan verıcem salı gunuBenimde bugün çatlamanın 11.günü ve testler negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum bakalım pazar günü tehlikeli olurum çünkü yumurtlamadan sonra 13.gün genelde geliyor
Kesin hüküm verme sebebim var cano çünkü daha önce kayıplarım oldu onlarda hep çatlamadan 10 gün sonra testte şişlikte olsa çıkardı ona istinaden umudum kalmadı kısmet diyeyim elden bişey de gelmiyorKesin hüküm vermemelisin normal zamanda yumurtlama olsa dahi gecıkınce görenler var. Ben de yine risk olacak ama adet gunu de bakıp gıdecegım ertesi gün negatif olursa diş DRM Perşembe gell dedi engec adet de Çarşamba. Sanırım kan verıcem salı gunu
Gecen gun baska bir konuda bi arkadas silik cizgi sonrasi tahlil yapmis sanirim ve negatif cikmis..ben de o konuda benim de silik cizgi ciktigini ve sonra oglumu kucagima aldigimi yazmistim. Anlatmaya calistigim silik cizgi tam da boleydi okadar silikti ki icine girmem gerekiodu cizgiyi gormek icin :) tabi 5 yil onceydi :) var yok die yorum yapmak istemem ama bence poztf olma ihtimali var. 1 hafta sonra tahlilde hamile.oldugumu ogrendim ben.Burda çok belli değil belki ama yakından bakınca çok hafif belli belirsiz bişey görüyorum üstelik hemen çıktı
Ama sitede o kadar çok negatif şey okudum ki artımed markası ile ilgili. Sanırım yine gebelik yok ve yalancı pozitif gösteriyorGecen gun baska bir konuda bi arkadas silik cizgi sonrasi tahlil yapmis sanirim ve negatif cikmis..ben de o konuda benim de silik cizgi ciktigini ve sonra oglumu kucagima aldigimi yazmistim. Anlatmaya calistigim silik cizgi tam da boleydi okadar silikti ki icine girmem gerekiodu cizgiyi gormek icin :) tabi 5 yil onceydi :) var yok die yorum yapmak istemem ama bence poztf olma ihtimali var. 1 hafta sonra tahlilde hamile.oldugumu ogrendim ben.
Ben markayla ilgili bir sey soyleyemem. İnanin o donem iki farkli marka almistim garanti olsun diye ve onlari bile hatrlamiorm. Dedgm gb cok uzun zaman oldu. İkisi de bu sekildeydi benim. Caninizi bosuna sikmayin bence tahlilde belli olur. Yada beklemek istemiyorsaniz baska bi markayla test yapmayi deneyin ordan da anlarsiniz.Ama sitede o kadar çok negatif şey okudum ki artımed markası ile ilgili. Sanırım yine gebelik yok ve yalancı pozitif gösteriyor