KIZLARRRR BİR BAKAR MISINIZZZ

nurrr98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
15
1
1
27
Kızlar ben normal şartlarda çok düzenli adet görürüm 13-15 tabi 1 gün erken 2 gün geç olduğu zamanlarda oluyordu ama genel olarak bu geçen ay 16 sında oldum normal bi şekilde bu ay ise 11-13 gün erken adet gördüm 2 haziranda yani kaç zamandan beri hep aynı tarihte olunca bu ay da bu kadar erken olunca bi endişe duydum açıkçası böyle bi durumla karşılaşanınız oldu mu

Açıkçası şeyi de düşündüm ben adet dönemlerim okul vaktine denk gelirse ağrı kesici felan içiyorum geçen ay da içtim adeti keser felan derlerdi ama bende hiç bişe görülmezdi kesme felan acaba onunla alakalı bişey mi çünkü geçen ay normalinden biraz daha az oldum

yok hayır evli değilim herhangi cinsel yakınlaşmamda olmadı ben bir mülakata girecem ve 10 gün kaldı buna sağlık şartları yönetmeliğindr endokrin bozukluklarıdiye bi ibare var yani bunlara sahip olanların elenme şansı azalıyor ben doktora gittim 2 gün önce ultrason ile baktı bişey çıkmadı kan testi istedi hormonlar için ama yaptırmadım henüz yaptırmayıda düşünmüyorum bu erken olma tekrar etmeden sorun bu

Kızlar bende birşey sorabilir miyim ben mayis ayi icinde iki kez adet gordum 8inde ve 26sinda olmak uzere. Ve suan hala hastayim 10 gundur. Cuna gunu doktora gittim gobek cevresi killanma varmi falan dedi evet dedim bende ultrasona girdim birsey demedi ve hormon testi istedi pazartesi sonuclara bakalim dedi ben evhamli oldugum icin ne yaptim ne ettim sonuçları buldum e-nabizdan. kizlar anlayan varsa yardim edebilir mi sinavlarima çalışamıyorum düşünmekten. :KK43:
http://hizliresim.com/l1rmQB

Sonuçlarımda onunla ilgili birşey mi diyor yani bu tahlil sonucundan pko anlaşılıyor mu ultrasondan kist görülmez mi bide siyahimsi pıhtıya benzer biseyler atiyorum ama küçücük küçücük :KK61:

Ben aslında kullanmayı göz önünde bulundurarak söyledim tabi doktor bambaşka bişe de söyleyebilir

Yarın öğrenicem araştırmalarima gore bende ondan şüphelendim :( peki bende kist vardiysa bile ultrasonda görülmez miydi sizce ben bunu merak ediyorum da :( gercekten cok moralim bozuk bir suru sinavim var hicbirine çalışamıyorum

Hiç kafaya takma canın öyle bişe varsa bile tedavisi de vardır allah korusun öldürücü değil şükret

Çok tesekkur ederim ya kac yere yazdim kimse yardimci olmadi cok sagol. Tabiki buna şükür allahim

Adet gibi bişey değil diyorsan zaten çok uzun veya çok kısa sürmesi normal değil mi normal bi durum değil çünkü senin yaşadığın şuan rica ederim bu arada

Bana da öyle geldi yarın öğreneceğim bakalım cok teşekkür ederim tekrar umarım birşey yoktur :(

Yarın öğrenicem araştırmalarima gore bende ondan şüphelendim :KK43: peki bende kist vardiysa bile ultrasonda görülmez miydi sizce ben bunu merak ediyorum da :KK43: gercekten cok moralim bozuk bir suru sinavim var hicbirine çalışamıyorum
Ultrasonda görünürdü cnm ben her gittiğimde Bnm kistlerim görünüyor küçük küçük ve çoklar

Back