Bebek İkinci El kizlarrrr bir bakar misiniz?

eceeylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
333
319
123
Van
mrb.arkadaslar yaklasik 15 16 saatlik bir mesafeye ptt kargo ile oto koltugu yaklasik ne kadara gider.hic böyle büyük bir parca yollayan ya da alan oldumu cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler

canım oto koltuğunun kutusu var mı ?
varsa eni boyu ,genişliği ve kilosunun ölçüsünü verirsen ortalama bir fiyat söyleyebilirim belki

Canim ben göndermeyecegim almayi düsunuyorum da bilemedim ki simdi kutusu falan varmi maxi cosi tobi oto koltugu agirligi yaziyor sadece 9 kg.100 tl yi gecer mi acaba

Canim ben göndermeyecegim almayi düsunuyorum da bilemedim ki simdi kutusu falan varmi maxi cosi tobi oto koltugu agirligi yaziyor sadece 9 kg.100 tl yi gecer mi acaba
daha önce burada böyle büyük parça alan biri yazmıştı.kargo fazla tutabilir.astarı yüzünü geçmesin.o mama sandalyesiydi galiba.

canm ben gecenlerde bebek evi aldim tahmini ayni buyuklukte 52 tl kargo odedim.Subeye istersen maliyeti dusuyor benim sonradan aklima gelmisti.

mrb ben sinopa 7 kilo civarı elbise falan göndermiştim 20 tl tutmuştu 9 kilo da 25 en fazla 30 tl tutacaktır

daha ön

ce burada böyle büyük parça alan biri yazmıştı.kargo fazla tutabilir.astarı yüzünü geçmesin.o mama sandalyesiydi galiba.
Acaba bahsettigin benmiyim:-)ben de yazmistim daha önce cünku.yine uzak biryerden mama sandalyesi almistim.ama o yurtici kargoyla gelmisti.bayagi fazla tutmustu.benim de acemiligime gelmisti astari yüzüne yaklasmisti yani:-( ama ptt ile diger kargolar arasinda bir hayli fark oluyor sanirsam

ben istanbula yolladım balıkesirden kendim karşılamıştım kargoyu 60tl yurtiçiyle tuttu ama iş yeri üstünden eniştemin indirimli yolladım.

Kac saatlik bir mesafeden geldi canim senin ki
mesafenin saati olmazki canm 2 gunde gelenide var 4 gunde gelenide bana ankaradan gelmisti 13 kg di cocuk koltugu buyuklugunde ankaradan istanbula seninkinin tutacagida odur fazlasi tutmaz subeye istersen 10 15 tl ye yakin duser fiyati ben gecen at yolladim oda buyuktu paket bayag ist ici sube teslim olunca 11.5 tuttu

canm ptt nin sitesinde hesaplama yeri var zaten olcu kg giriyosun cikariyor

bilmem dediğim gibi en fazla sınırı bana kalsa ptt ile 35 olur bence hacim az etkiliyor.

geçen seneydi yanılmmmıyorsam oto koltuğu göndermiştim, kutuyla değil di kendim patpatlarla paket yaapmıştımm 12- 15 gibi bişey tutmuştuuu, ptt kargoyla ama dediğim gibi kutuya koymaadım ozaman desi giriyor devvreye ve pahalı oluyor

Back