Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce burada böyle büyük parça alan biri yazmıştı.kargo fazla tutabilir.astarı yüzünü geçmesin.o mama sandalyesiydi galiba.Canim ben göndermeyecegim almayi düsunuyorum da bilemedim ki simdi kutusu falan varmi maxi cosi tobi oto koltugu agirligi yaziyor sadece 9 kg.100 tl yi gecer mi acaba
canm ben gecenlerde bebek evi aldim tahmini ayni buyuklukte 52 tl kargo odedim.Subeye istersen maliyeti dusuyor benim sonradan aklima gelmisti.
Acaba bahsettigin benmiyimdaha ön
ce burada böyle büyük parça alan biri yazmıştı.kargo fazla tutabilir.astarı yüzünü geçmesin.o mama sandalyesiydi galiba.
mrb ben sinopa 7 kilo civarı elbise falan göndermiştim 20 tl tutmuştu 9 kilo da 25 en fazla 30 tl tutacaktır
mesafenin saati olmazki canm 2 gunde gelenide var 4 gunde gelenide bana ankaradan gelmisti 13 kg di cocuk koltugu buyuklugunde ankaradan istanbula seninkinin tutacagida odur fazlasi tutmaz subeye istersen 10 15 tl ye yakin duser fiyati ben gecen at yolladim oda buyuktu paket bayag ist ici sube teslim olunca 11.5 tuttuKac saatlik bir mesafeden geldi canim senin ki