• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrr bi sorum var?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlar hamile kaldiginiz ay hic goğus agrisi yapsamamis goguste siskinlik falan olmamis hassasiyet bile olmamis olaniniz varmi? Yani sifir belirtiyle hamileleik ogrenen oldumu?

Kizlar hamile kaldiginiz ay hic goğus agrisi yapsamamis goguste siskinlik falan olmamis hassasiyet bile olmamis olaniniz varmi? Yani sifir belirtiyle hamileleik ogrenen oldumu?
Evet arkadaşım hamile çok yeni 4 haftalık herhangi bir Belirtisi olmadan kalmks adet günü 1 gün geçince test yaptırmış

Ben hiç belirti yaşamadan öğrendim öğrendikten sonra oldu benim adetim 3 gün geçmişti

Evet canım görümcemin kızı 1 gün gecikince bizim ısrarımızla test yaptı hamile ama hiç belirtisi yoktu Allahım gönlüne göre versin inşallah

Evet ilk iki gebeliğimde hiç ağrı şişlik olmadı göğüslerimde. Bunda felaket ağrım var

Göğsümde hiç hassasiyet yaşamadım hatta adet döneminde şişerdi hassaslaşırdı o ay hiç olmadı. Sadece halsizlik ve hafif baş dönmesi oldu

Göğsümde hiç hassasiyet yaşamadım hatta adet döneminde şişerdi hassaslaşırdı o ay hiç olmadı. Sadece halsizlik ve hafif baş dönmesi oldu
Sifir belirti vallahi yaa cok merak ediorum arada bi sag kasigim batio hafiften okadar.bat 29 ocak ovulasyon testi yapmayada devam ediyorum . Koyu cizgiyide goremedim yada yakalayamadim. Cikmazlardayim kizlar Allahim bebisler nasip etsin isllahhhh yaa

Back
X