Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrr bi bakinn!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink33

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
93
43
8
2 yillik evliyim cok sahibi olmayi istiyoruz 7aydir deniyoruz bugun doktor letrasan diye bi ilac verdi adetin 5.gunu baslayip 5 gun kullanicakmisim bunu kullanip hamile kalan varmi aranizda

2 yillik evliyim cok sahibi olmayi istiyoruz 7aydir deniyoruz bugun doktor letrasan diye bi ilac verdi adetin 5.gunu baslayip 5 gun kullanicakmisim bunu kullanip hamile kalan varmi aranizda
İlacı ilk defa duydum. Şöyle bir internette baktım ne mantıkla verdiğini anlamlandıramadım. Kullanmadan önce başka bir doktora danışınız

Hormon için vermiştir muhtemelen
Kullan derim
Doktoruna güvenmiyorsan da değiştir

Hormon için vermiştir muhtemelen
Kullan derim
Doktoruna güvenmiyorsan da değiştir
Aslinda doktorum mukemmel biri adida col yaygin sehir dislarindan sirf o adam icin geliyolar. Ama kanser tedavisi icin kullanilmasi beni bi urkutmedi degil hani

Aslinda doktorum mukemmel biri adida col yaygin sehir dislarindan sirf o adam icin geliyolar. Ama kanser tedavisi icin kullanilmasi beni bi urkutmedi degil hani

Tüm ilaçların yan etkisini okusak hiç içmeyiz malesef

Ya aklim karisti biraz kullansammi kullanmasam mi diye kemik erimesi falan yapabiliyomus kuvvetliymis
Başka dr a danışabilirsin canım ama gerçekten bir sürü ilaç kullanıyoruz yan etkilerine bakılırsa işimiz çok zor valla :)

Back