• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kızlarrrr ben de çıt çıt aldım süperler(resimli)

babyface27

makyajguncem.blogspot.com
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
1.588
2
116
İngiltere
kızlar gg de istanbulbazardan biri yarımay yanlara da 2 tane çıt çıt aldım
toplam 3 parça _ 150 gr we 250 tl.
%100 doğal saç,dün sipariş ettim bugün elime ulaştılar.
ayrıca satan beyefendi sağolsun hediyeler de yollamış.saç renginiz konusunda bi şüpheniz olmasın netten saçınızn rengini yolluosunuz aynı renge boyayıp yolluolar yani boya parası da yok.
ben çok beğendim siz de beğenirsiniz umarım....

bu arada kendi saç rengimin uçları açıldığı için boyatırsam çok daha doğal durur ama saçımın üst tarafıyla aynı renk..
telden çektim saçlar çok daha canlı..
4121.jpg

4124.jpg

Son düzenleme:
yarım ayın kullanışı

çıtçıtlara göre nasıl aslında ben easyhair düşünüyorum ama kararsızım

denemeden almak konusunda biraz kararsızım

Canım eğer saçalrın çok kısa değilse çok kullanışlı 3 dk sürüo takması we çok doğal duruo
bnm gibi 3 parça alırsın inan çok pişmanım önceden almadığma
bnm aldığım yer çok güwenilir
ordan hiç şüphe duymayarak alabilirsin

saol
saçlarım omuzlarımda ben belime yakın istiyorum birde çok ince telli

Canim yarim ay nedir?? bu arada benim saclarim omuzlarimdan biraz uzun gogus kismina geliyor... bana olur mu o yarim ay sacim cok gur bu arada:((( benim sac rengimde seninkiyle ayni gibi

güle güle kullan cnm yarım ay nasıl oluyor teklilere gore kullanımı daha mı rahat ?

Canim yarim ay nedir?? bu arada benim saclarim omuzlarimdan biraz uzun gogus kismina geliyor... bana olur mu o yarim ay sacim cok gur bu arada:((( benim sac rengimde seninkiyle ayni gibi
canlarım ybnm saçlar aynı bu şekil 3 parça
ortadaki yarım ay oluo
kullanımı gayet rahatkaydirigubbakcemile2
162.jpg

çok beğendim çok doğal duruyor, güle güle kullanın :)

çok tşk ederim tatlımopuyorumnanaktan

bende alıcam banada özele atarmısın nosunu benim saçlarım küt.doğal ve boyasız istiyorum saçımda boya yok

benim çok hoşuma gitti hemde hiç çıt çıt olduğu belli bile değil... Kendi saçındaki boya ayrı bi güzellik katmış canım...

Güle güle kullan...

Back